Incoco - 2000-talets nagellack

Jag kikade runt lite på olika skönhetssiter och hittade denna intressanta produkt :) Detta måste jag helt klart testa!
Kan köpas på  b.l.a KICKS.



Vad är incoco? En revolution inom nagellack.

Nagellacksvärlden så som du känner den håller på att förändras, för alltid! Äntligen finns det en lösning på allt spill, kladd och fasttorkade nagellacksflaskor. INCOCO är det första helt torra nagellacket som består av 100% lack och tejpas fast på nageln. Inget annat nagellack kan ge ett baslager, färglager och topplager genom en enda stripe som enkelt tejpas fast på nageln. På bara några minuter får du en professionell manikyr som håller i upp till 14 dagar.

INCOCOs avancerade teknologi har utvecklats utanför New York. När INCOCO utvecklades var visionen att skapa en helt ny revolutionerande produkt som gick snabbt att applicera och var enkel att använda. Efter många år av intensiv forskning och utveckling lyckades man att transformera den traditionella rinnande formen av nagellack till en stripe som senare kom att kallas INCOCO. Teknologin som INCOCO har utvecklat är helt unik i sitt slag, inget annat nagellack har den lyster eller den hållbarhet som man får med INCOCO. Det är också den enda flexibla nagellacket som kan anpassas till varje individuell nagelform och storlek. Nu kan kvinnor äntligen få en perfekt manikyr utan kladd, spill, lång torktid eller stark lukt!


TIPS!

- På Vintern är det viktigt att händer och naglar är varma.


- På Sommaren bör man inte applicera Incoco i solen.

- För bästa resultat bör man fila och jämna ut naglarna innan man applicerar Incoco.

- Rengör naglarna innan applicering för att undvika att lacket fäster sämre.


- För en perfekt passform, välj en stripe som är något mindre än nageln och dra den varsamt från vänster till höger - - när du applicerar Incoco.


- Undvik att diska eller liknande de första 30 minuterna efter applicering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0