Sheer Cover

Jag har sett massvis med TV-reklam om Sheer cover. Är det ett bra märke? Är det någon som har testat det och kan ge svar på min fråga? =)


Kommentarer
Postat av: linnea

johanna, man går på allting som är på tv shop :P jag beställde nån jävla hårgrejj därifrån förut men det var bara ren skit.. punga ut 800 kr i onödan :P

2009-06-26 @ 01:44:42
URL: http://linneadofs.blogg.se/
Postat av: Johanna

Haha ja jag vet, men har läst någons blogg som tyckte att det var bra =) men det är säkert bara skräp =) Du har rätt, man ska inte tro på allt =)

2009-06-26 @ 10:59:00
URL: http://johannaakvarnstrom.blogg.se/
Postat av: linnea

haha :D <3

2009-06-26 @ 16:49:47
URL: http://linneadofs.blogg.se/
Postat av: anonym

Hej!



Jag gick på Cheercover.. Ja lovar, de är skit! Man skulle få så fin hy o de skulle täcka så bra.. Bullshit! Ja har inte alls fin hy o behöver nått som täcker.. men de där täckte inte någonting alls, man ser inte ens nån skillnad före & efter.. O på tv ser de ju ut som man får jätte fin hy, men på dvd:n som man får med me tjejer som visar hu dom sminkar sej me cheercover så blir de inte nån skillnad, förstår inte varflr dom inte kan visa dom videorna på reklamen istället, men de är klart, då skulle de ju inte sälja.. men som sagt, de är inte alls bra!! Du har inte nått tips om nån bra foundation o puder som täcker bra o ser fint ut? De gör inget om de kostar lite. Jag har lite finnar o fräknar som ja inte alls tycker om!



Ha de bra! :)

2009-06-29 @ 00:03:30
Postat av: Johanna

Tack så mycket! Då vet jag :) Kunde nästan ana det...

Ja precis. Jag håller med dig.



Har du testat I.D. Bare minerals? Det är både naturligt och täcknade =) Jag började använda det sminket och nu kan jag inte vara utan det =) Men om du vill ha en riktigt täckande makeup så kan jag rekommendera att du köper det hos Make Up Store eller FACE. Fråga bara dem som jobbar där så får du hjälp med ditt färgval=) Nackdelen med det riktigt täckande sminket är att det täpper igen alla porer och gör så att du i värsta fall får mer finnar. Jag använder makeup från både FACE och MUS men enbart till fest eller speciella tillfällen. Hoppas du fick svar på dina frågor! Annars är det bara att skriva =) MVH Johanna

2009-06-29 @ 00:21:01
URL: http://johannaakvarnstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0