www.makeupcosmetics.se

Hej! Jag tänkte tipsa om de här otroligt bra mineralsminket. Hur bra det är för huden vet jag ju egentligen inte. Man kan ju tro att dem bara har slängt ihop något med tanke på alla fantastiska erbjudanden till ett så billigt pris. Men man får väl helt enkelt lita på vad de skriver =)


Här kommer lite fakta om makeupcosmetics mineralsmink:


Makeupcosmetics mineralsmink består endast av mineraler och naturliga ämnen till skillnad från många andra mineralsminkmärken.

Deras mineralsmink innehåller inte talk eftersom detta kan täppa igen dina porer. Du som har problem med acne och dylikt bör undvika produkter som innehåller talk.

Innehåll:

Titandioxid -  Hjälper din hy att behålla fuktigheten, har en naturlig solskyddsfaktor.
Mica - Detta är "färgpigmentet" i mineralsmink som även ger lyster åt huden och minskar synbarheten av fina linjer.
Zinkoxid - Läkande, antiinflammatoriskt och oljeabsorberande, vilket gör att hyn inte blir glansig. Även detta blockerar UV-strålar.
Silica - Skapar den önskade silkeslena känslan och hjälper till att hålla huden oljefri utan att verka uttorkande. Ökar hållbarheten
Järnoxider - Röda, gula, svarta naturliga  järnoxider används för att ge mineralsminket hudfärgade nyanser i tex. foundation.
Authentic pearl powder  - En godkänd blandning av mica, mineraler och pärlemor som är godkänt att använda i mineralsmink världen över.

I några fall använder de andra mineraler och naturliga ämnen i deras produkter. I dessa fall kan du lätt utläsa det i produktbeskrivningen. Dem använder inte kemikalier i sina produkter överhuvudtaget





Här nedan finns några superbra erbjudanden som du kan hitta på deras hemsida: www.makeupcosmetics.se 








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0