Tävling - vinn nya bloggkollektionen från Brite Bird


Nu är det dags för tävling igen! Den här gången hos Lipglossbitch där du kan vinna nya bloggkollektionen från Brite Bird  

TÄVLING:

Alla skuggorna kommer att kunna köpas hos Brite Bird framöver, passa på att kolla in det övriga sortimentet också - där finns massor av godbitar! Men jag och Sanna ger er också möjligheten att kamma hem hela kollektionen i en tävling här på bloggen, såhär går du tillväga:

1. För att ha chans att vinna bloggkollektionen ska du ha en blogg själv (med vilken inriktning som helst), publicera ett inlägg där du tipsar om och länkar till detta tävlingsinlägg och makeupmärket Brite Bird. Använd gärna min bild på kollektionen om du vill illustrera ditt inlägg.

2. Ditt blogginlägg är ditt tävlingsbidrag, där ska du också berätta hur din egna skugga skulle se ut om du gav Sanna i uppdrag att skapa den.

3. När ditt inlägg är publicerat skriver du en kommentar till detta inlägg och berättar att du är med och tävlar. OBS skriv din bloggadress bredvid “website” och inte i kommentarsfältet, så slipper jag fiska upp er ur spamfiltret :)

Har du ingen blogg? Då kan du ändå vara med och tävla! I vinstpotten ligger en komplett kollektion och tre LipGloss Bitch-skuggor, varav två är öronmärkta för er som inte bloggar själva. Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta om hur din skugga skulle se ut om du gav Sanna i uppdrag att skapa den. Glöm inte att ange en korrekt mailadress.

Tävlingen avslutas måndagen den 16/11 kl 1900.

Lycka till!


Kommentarer
Postat av: ERICAPERZZON

Hoppas du vinner:P



/E

2009-11-12 @ 18:47:01
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0