Ni har väl inte missat...

Ni har väl inte missat L’oréals första kompletta, professionella makeup-serie som släpps i butik den 8 Februari 2010? Jag tänker i allafall stå först utanför kicks den 8 Februari ;) Haha.


Studio Secrets Professional är L’oréals första kompletta, professionella makeup-serie med ett integrerat utbildningskoncept, utvecklad i samarbete med makeupartister och modellen Linda Evangelista.

Tanken bakom serien är att göra professionella makeupprodukter och tekniker tillgängliga för alla kvinnor världen över. Studio Secrets består av 5 olika delar; fem olika "beauty secrets" för att lägga en perfekt och professionell makeup, och serien är så pass stor att den kommer ha en helt egen monter i butik. Studio Secrets Professional kommer att säljas exklusivt på Kicks och lanseras i Sverige den 8 Februari 2010

Secret No. 1: Prep, smooth & prime

Smoothing resurfacing primer (225 SEK)


Denna primer är inspirerad av professionell makeup och maskerar rynkor och ojämnheter i hudytan så att din hud blir otroligt slät och mjuk med en fantastisk, silkeslen känsla.

En lättflytande, silikoniserad olja gör det lätt och behagligt att applicera basen utan att huden blir fet.
Primern kan användas ensam eller tillsammans med en foundation, och garanterar dig en perfekt hy!

Tips:
Applicera Smoothing Resurfacing Primer på de områden som ligger i skugga, som ögats nedre kontur, och på de mindre släta områdena som pannan och näsvingarna, samt på läpparnas konturer för att hålla läppstiftet på plats.


Anti-shine mattifying primer (195 SEK)


Bort med glansighet! Den här concealern är behaglig, mattgörande och tar bort glansighet – den perfekta kombinationen. Den är lätt att applicera, behaglig att ha på huden och ger ett förbluffande resultat: hudens finish blir matt, slät och silkeslen, som genom ett trollslag!

Tips: Applicera Anti-Shine Mattifying Primer med små rörelser på de glansiga områdena (pannan, näsan, hakan) och runt näsan och stryk ut produkten mot ansiktets yttre delar.



Secret No. 2: Correct & Restore

Anti-redness primer (195 SEK)

Alla kvinnor kan utöva magi med concealer för att ge en illusion av en hudfärg utan ojämnheter. Det gäller bara att följa komplementfärgernas lag: för att neutralisera en nyans måste man applicera dess komplementnyans. I det här fallet är det grönt som upphäver det röda och ger huden en jämn färg.


Anti-dull skin primer (195 SEK)

  • Light skin
Ingenting är bättre än en touch av rosa för att väcka fräschören i en ljus hy och ge den lystern tillbaka på ett ögonblick! Den här primern innehåller rosaskimrande pärlemor, mikrokorn för en softad effekt och en återfuktande substans som väcker liv i glåmig hy och gör huden fantastiskt mjuk och full av lyster.
  • Medium skin
En matt, medium hy kan behöva piggas upp! För att återge hyn sin lyster utnyttjar makeup-artisterna den energi som finns i aprikosfärg. Ingenting är bättre än en touch av aprikos för att ge nytt liv åt en matt hy och väcka dess lyster på ett ögonblick! Lika lätt att applicera som en creme. Stryk ut produkten över ansiktet inifrån och utåt.

Tips: För en hälsosam glow effekt: före foundation applicerar du ett par små klickar primer i pannan, näsan, kinderna och hakan.



Secret No. 3: Unify & Perfect


High definition smoothing foundation (245 SEK)

Tack vare High Definition Smoothing Foundation med precisionsborste finns stjärnlooken numera inom räckhåll. Denna foundation passar perfekt för normal till torr hy. Den fångar ljuset och formar ansiktet för ett silkeslent, jämnt och strålande resultat värdigt en make up artist. En precisionsborste som förenar sig med hudens enhetliga struktur, för ett jämnt resultat och en perfekt täckning. För att ge dig en perfekt hy finns tio olika nyanser för alla hudtyper:
  • 011 - Rosy Porcelain
  • 013 - Gold Porcelain
  • 021 - Rosy Ivory
  • 023 - Gold Ivory
  • 131 - Rosy Sand
  • 133 - Gold Sand
  • 143 - Gold Amber
  • 251 - Caramel
  • 253 - Gold Caramel
  • 263 - Warm Chocolate
Tips: Klicka ut foundation på ansiktets fem huvudområden (runt ögonen, vid sidan om näsborrarna, hakan, pannan och kinderna) och arbeta med borsten utåt mot tinningarna.


Shine Absorbing mattifying foundation stick (225 SEK)

Lekande lätt och ruskigt effektiv! Man märker den inte, men den professionella hållbarheten finns där och gör hela skillnaden. Den här Shine-Absorbing Mattifying Foundation Stick passar för blandad till fet hy. Den ger ett garanterat täckande resultat som håller länge. Ojämnheterna slätas ut och huden blir matt och silkeslen. Produkten finns i fem olika nyanser:
  • 13
  • 21
  • 131
  • 132
  • 143
Tips: Applicera Mattifying Foundation Stick på de glansiga områdena (T-zonen: panna, näsa, haka) och stryk sedan ut den med fingrarna från mitten av ansiktet mot tinningarna.



Secret No: 4: Eyes

Eye intensifiers (125 SEK)

I studion leker alltid make up artister med ögonskuggor i olika färger för att förändra blickens intensitet: en färg förstärks när den kombineras med sin komplementfärg. Välj bland en hel serie mono-ögonskuggor
som utvecklats enligt colorimetrins regler. Colormetri-cirkeln visar exempelvis att komplementfärgen till grön är violett. Gröna ögon förstärks alltså exempelvis av mörklila eller plommonfärgade ögonskuggor.


Studio Secrets Professional ögonskuggor är pigmenterade för att variera effekterna – matt, skimrande eller gnistrande – för ett resultat från naturligt till mer intensivt. Välj mellan 24 nyanser:
  • Blå ögon: 220, 222, 223, 282, 283, 284
  • Gröna ögon: 321, 322, 360, 362, 370, 380
  • Bruna ögon: 511, 552, 560, 571, 581, 590
  • Mörka ögon: 600, 630, 630, 640, 650, 660, 670
Tips: Brunt, beige och orange förstorar blå ögon och gör dem azurblå. Mörklila ögonskuggor gör gröna ögon smaragdgröna. Blå nyanser tar fram guldskimret i bruna ögon. Regnbågsskimrande och metallicfärgade
ögonskuggor ger ett intensivare djup i svarta ögon.



High definition eyeliners (125 SEK)

En komplett serie ögonpennor i 15 nyanser från ljus till mörk som framhäver blicken genom att förstora den eller skapa en illusion av kraftigare ögonfransar. Pennan passar för både lätt och intensiv makeup. Den är lätt att använda och ger ett resultat värdigt ett proffs. Du kan korrigera, framhäva och lysa upp.

Ögonpennor kan användas separat eller i kombination med ögonskuggor för en intensivare eller mer sofistikerad blick. Till skillnad från läpp-makeup behöver inte färgen på ögonpennan och ögonskuggan vara perfekt anpassade till varandra.
  • Blå ögon: 270, 271, 281, 282
  • Gröna ögon: 360, 361, 381, 390
  • Bruna ögon: 500, 550, 581, 590
  • Mörka ögon: 540, 650, 690


Secret No. 5: Lips


Lipstick (145 SEK)

Upptäck L’Oréal Paris första serie skräddarsydda läppstift som har utvecklats enligt fyra olika utseendetyper: mörk hy, brunett, mörkblond och blond. Läppstiften finns i 12 nyanser som skapats för
att harmoniera med över 30 naturliga läppfärger.

Läppstiften är perfekt pigmenterade för en naturlig till intensiv makeup. Konsistenserna och effekterna ger en glansig, silkeslen eller matt finish. Den krämiga konsistensen har en bra balans mellan oljor och mjukgörande cremer, och den innehåller en mjukgörande och spridande substans som framhäver färgen på ett bra sätt.
  • Blond: 212 (Nude), 214 (Nude), 220 (Pink)
  • Mörkblond: 411 (Nude), 421 (Pink), 461 (Brown)
  • Brunett: 640 (Plum), 650 (Red), 665 (Brown)
  • Mörk hy: 830 (Coral), 842 (Plum), 850 (Red)

High Definition Lipliner (125 SEK)

Läppennan är ett trick från studion som gör hela skillnaden. Penndraget måste vara osynligt och genomfört ton i ton, så perfekt att det försvinner när läppstiftet appliceras och bara lämnar kvar intrycket av en perfekt läppkontur. Läppennans stift har en hög precision: stiftet i High Definition Lipliner har den fördelen att den följer läpparna på ett bra sätt och gör det lekande lätt att få fram ett mycket precist penndrag.

För första gången har L’OREAL PARIS utvecklat en serie läppennor som är koordinerade med våra läppstift för att ge en perfekt färgharmoni.
  • Blond: 012 (Nude), 013 (Nude), 022 (Pink)
  • Mörkblond: 013 (Nude), 040 (Pink), 065 (Brown)
  • Brunett: 040 (Plum), 053 (Red), 066 (Brown)
  • Mörk hy: 030 (Coral), 040 (Plum), 053 (Red)
Tips: Hemligheten med en perfekt kontur är att den ska vara osynlig. För att uppnå det är det viktigt att jobba med linjen så att färgen smälter längs läppkonturen och in över det inre området. Konsistensen i High Definition Lipliner är mycket lättflytande och underlättar denna rörelse.


Ultra-glossy lip lacquer (135 SEK)

För första gången har L’oréal Paris tagit fram 15 nyanser av läppglans som går ton i ton med fyra universella utseendetyper: mörk hy, brunett, mörkblond, blond. För dig som inte gillar täckande läppstift finns läppglansen som förskönar dina läppar samtidigt som den är transparent och ger tre olika effekter: lackerad, paljetterad eller pärlemorskimrande. Med hjälp av pigment och pärlemor får din mun en ny och läckert sensuell rondör.

  • Blond: 220, 221, 230
  • Mörkblond: 410, 411, 420, 450
  • Brunett: 620, 651, 660, 661
  • Mörk hy: 831, 840, 850, 860











Snygga färger va? :)

Kommentarer
Postat av: ERICAPERZZON

Jo jag hade missat men nu kanske jag också måste hänga på låset;)



Svar; Tack så mycket:)



/E

2009-12-21 @ 23:48:03
URL: http://ericaperzzon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0