Dagens make-up





Dagen/kvällens makeup & outfit

   

    


Classic Car Week

God morgon! Nu ska jag snart hoppa in i duschen sedan göra mig klar för en dag/kväll/natt i Rättvik (CCW.) Jag hoppas att vädret blir lite bättre bara :) Det var lägesen jag var ut på något nu så man hinner ju nästan bli folkskygg. Haha nejdå så illa är det kanske inte ;)

Jag lägger upp dagens make up och outfit senare idag :)


Puss & Kram

Film-mys med älsklingen

Hej igen! :) Idag har jag och Andreas kollat på film hela dagen :) Det har varit en riktig mysdag rättare sagt.
Vi har sett i taket lyser stjärnorna, the vanguard, the unborn sedan har vi friday the 13th kvar som vi ska se lite senare ikväll. I taket lyser stjärnorna och the unborn var helt okej att se på :) Men the vanguard däremot var helt värdelös. Men jag har nu börjat insett att de flesta filmer är kassa, men det vet man ju inte förens man har sett dem., och då är det ju försent ;) 


                         

              

Dagens make-up

Hej på er! Idag bjuder jag på denna färgstarka make up :)




Bad phone call

För ca 2 timmar sen ringde Andreas och berättade att han slagit i huvudet så hårt på jobbet att han fick åka ambulans. Gud vad rädd jag blev. Som tur var gick det bra men han fick en lätt hjärnskakning. Jag vet inte vad jag skulle göra om det hände dig något<3 Du är mitt allt, jag älskar dig<3

Dagens shopping

Hej bloggen! Idag har jag varit i Borlänge med Pappa och hans tjej. Jag träffade även Andreas där en snabbis :)<3
Eftersom att jag är sjuk så var jag inte så aktiv med shoppandet. Men jag lyckades hitta lite roliga saker iaf :)


1 linne från ginatricot
1 par röda örhängen från cubus
1 rött läppglans (star lips hollywood) från Make Up Store
1 lila/rosa läppglans (zap) från Make Up Store





Dagens ögonmakeup

                                                                           
 
                            


1. Först har jag lagt på ett tunt lager av HIGH TECH LIGHTER platina från Make Up Store över hela ögonlocket och upp till brynen. Detta gör jag för att ögonskuggan ska sitta bättre/längre och även få en snyggare nyans.

2. Sedan har jag lagt på en brun/silvrig skugga (nr 74) från LEISHI över hela ögonlocket.

3. Efter det har jag lagt en brons/kopparaktig ögonskugga (nr 73) från LEISHI över globlinjen.

4. Längts upp under ögonbrynet har jag lagt en silverfärgad skugga (silver) från makeupcosmetics.

5. Tillsist har jag lagt på MEGA MASCARA LENGTHENING från ISA DORA.

6. Då var det klart.  En enkel men snygg make up :)


Dagens make-up



Hur du fixar en snygg form på dina ögonbryn

Fixa snygga ögonbryn

En snygg form på ögonbrynen kan ge hela ditt ansikte ett piggare utseende. Det hjälper också till att få ögonen i focus. Det finns några smarta riktlinjer till dig som skall forma dina ögonbryn. Några råd och tips finns också att ta del av.

Börja med att rengöra ansiktet med din dagliga rengöring, tvätta ordentligt vid brynen.

På bilden nedan ser du en riktlinje på hur en bra ögonbrynsform kan se ut. Att ha högsta punkten ovanför iris är en bra riktlinje. Ta en penna eller skaftet på en smal ögonpensel och lägg skaftet så det vilar mot nässidan, då ser du var ögobrynet kan börja. Håll kvar skaftet men vrid det till ögats slut. Där kan ögonbrynet sluta.
Se bilden.


Ett viktig tips är att du plockar ögobrynen underifrån, så de blir höga. Du ska inte forma ögonbrynet ovanifrån. Gör du det ovanifrån får du låga ögonbryn och ett tröttare utseende. 


Det bästa ljuset är dagsljus.
Försök sitta vid ett fönster med en spegel till exempel. Kanske med ryggen emot så du inte blir bländad men att du får bra ljus som reflekteras i spegeln.
När du plockar drar du hårstråna åt de håll de växer åt så att du får med hela roten/strået och minskar risken för att det ska göra ont. Plocka ett hårstrå i taget så gör det mindre ont. Kom ihåg att fixera huden, d.v.s att du spanner ut huden med fingrarna på det ställe du plockar.


Fortfarande sjuk

God morgon :) Jag har nyss vaknat, jag är fortfarande förkyld. Så nu sitter jag och dricker en kopp med vanlijte :) Igår kunde jag inte somna p.g.a att jag hade så förbannat ont i gommen. Jag har upptäckt att jag har fått två små bölder där. Och så ont i halsen på det. Jag har även vaknat inatt av att jag haft så ont. Fyf*an säger jag bara, nu vill jag bli frisk.

Hur du lägger den perfekta rougen

Rougen ger den naturliga färgen och rodnaden tillbaka till ditt ansikte efter att du har applicerat basen. Tanken med rougen är inte att du ska se smalare ut, det ordnar istället shadingen. Men du kan om du vill genom att lägga rougen rätt få högre kindben och därmed ett lyft. Det är viktigt att du hela tiden arbetar i harmoni med ansiktets egna linjer och skuggor.

När du väljer färg på rougen ska du tänka på om du är varm eller kall och att färgen inte skär sig mot den övriga makeupen.

Såhär gör du:

  • Ta ut en riktlinje, det vill säga hitta kindskuggan genom att titta i spegeln, sänk hakan och vrid på huvudet.
  • Ta färg på sidan av penseln.
  • Utgå från kindskuggan och svep mjukt snett uppåt/inåt med ett par tre drag längs kindbenet.
  • Behåll en svampbredd för highlight från ögats yttervrå och neråt.
  • Le sedan så att du kan lägga lite färg på kindäpplet.
  • Mjuka sedan till med en makeupsvamp för att göra sken av att rougen kommer inifrån. (Skulle konturerna ha blivit för skarpa så kan du justera även det med svampen.)
  • Har färgen därimot blivit för stark så pudrar du med en puderpuff.


  
      
      


Good luck ;)

Västerås

Hej bloggen! :) Det har blivit dåligt med uppdateringar idag eftersom att jag har varit i Västerås hela dagen. Vi har ställt in en soffa i lägenheten som jag har fått av mammas kompis. Sedan har jag och mamma gått på stan och handlat ljuslyktor, duschdraperi, koppar, badrums saker m.m. Det börjar bli riktigt mysigt nu även om vi inte fått upp så mycket saker, jag känner mig redan som hemma :) Jag tänkte lägga upp lite bilder på hur den ser ut hitills i lägenheten.



Vardagsrum


Toalett


Köket, hallen och "sovhörnan" har vi inte hunnit fixa något med än så dem bilderna kommer senare :)
Kom ihåg att det är en väldigt gammal lägenhet så allt är inte speciellt nytt om man säger så, men jag tror att det kommer att bli super fint när det är klart  i allafall :)

Dagens make up




Hong Kong City

Hej. Jag kom nyss hem. Jag och Andreas har ätit på Hong Kong City här i Smedjebacken. Det var Andreas som bjöd mig eftersom att vi firar 1 år och 8 månader tillsammans imorgon. Fast han ska jobba då så vi firade lite idag i stället :)<3
Det smakade bra men nu mår jag illa för att jag är så mätt. Haha :)

Jag älskar min Andreas så mycket<3



Sminkpalett beställd

Hej igen! Idag har jag beställt en ögonskuggspalett med 88 stycker snygga skimmrande skuggor :D Jag hoppas verkligen att dem är bra för dem kostade i allafall 500 spenn och det är mycket för en fattig student som jag :) Haha.
Jag ska även sälja lite av mina andra (OANVÄNDA) mineralögonskuggor så om det är någon som är intresserad så har jag lagt upp 12 stycken av dem på tradera. Om ni klickar på länken nedan så kommer ni direkt till auktionen :)
http://www.tradera.com/Kolla-hit-12-stycken-helt-NYA-mineralogonskuggor-glitter--auktion_96044667#pic


Såhär ser paletten ut, härliga färger va? :)


Dagens makeup

Hej bloggen! :) Idag har jag valt att göra en naturlig make up med röda läppar :) Jag har använt LORÈALs mineralfondation GOLDEN IVORY och sedan en kopparfärgad rouge på det. På ögonen har jag använt en svag brun skugga just över glodlinjen för att återställa den naturliga skuggningen. sedan mascara och ett rött läppstift på det.

Kommentera gärna :)



 

GOLDEN LIPS

Hitills har jag bara lagt upp ögonmakeuper så nu tänkte jag visa en annan variant, jag kallar den: GOLDEN LIPS.



    

Vill ha just nu

- Rött läppstift från FACE Stockholm


- Fondation medium beige från I.D. Bare minerals

- MAC eyeshadow old gold, Copper sparkle, Fushia, Rose, Pink pearl, Frost, Bright fushia m.fl.
 
    
 
Tänk att allt ska vara så himla dyrt, studiebidraget räcker knappast till märkessmink. Men jag ska nog fråga mamma om hon kan beställa fondationen åt mig sedan köper jag läppstiftet på Söndag när jag ska till Västerås :) Skuggorna får vänta, jag har ju så pass många så jag vet inte hur jag ska hinna använda alla :) Men det hade vart kul att testa skuggorna från MAC. Är det någon som har testat så kan ni gärna berätta vad ni tycker om dem :)

Städdag

Hej igen. Idag har jag bara städat hela dagen. Rensat ut gamla kläder, gammalt smink, m.m. Det blev en hel del.
Såhär fint blev rummet och garderoben :) Jag saknar massor av kläder men dem är nog hos pappa. Det är svårt att hålla reda på allt när man bor på 3 ställen, snart 4 :)

 

 

 

Suck

Hej igen! När jag hade fixat allt i källaren, tänt ljus, satt på en lugn skiva, plockat fram alla saker, bytt om så gick jag upp igen för att kolla vad klockan var. Den var 13:44. Om en kvart skulle min kund komma, trodde jag ja. Jag väntade ända tills kl 14:20 men ingen dök upp. Riktigt dålig stil tycker jag. Om man har ringt och beställt en tid så skiter man väl inte bara i det? Hon kunde ju åtminstone ringa och säga att hon inte kommer så att jag vet. Jag säger då det, vilka knepiga människor det finns...

Dagens makeup

God morgon! Sovit gott? :)  Idag har jag en kund i ögonbrynsplockning kl 13:00. Det känns skönt att tjäna lite extra pengar ibland :)

Jag tänkte även lägga upp lite bilder på dagens makeup, som jag blev riktigt nöjd med. Det är mer jag på något sätt :)






Ansikte
Mineralfondation True match minerals GOLDEN IVORY från LORÈAL PARIS
Bronzing powder GOLDEN SUNSHINE från Claudia

Ögonbryn
Mineral eyedust CHOCOLAT från makeupcosmetics

Ögon
HIGH TECH LIGHTER platina från Make Up Store
Mineral eyedust STAR från makeupcosmetics
Mineral eyedust SPARKLE från makeupcosmetics
Eyedust SPARKLING PURPLE från Claudia
MEGA MASCARA LENGTHENING från ISADORA

Läppar
Pink Platinum från Oriflame

www.nelly.com

Hittade lite snygga kläder från http://www.nelly.com  :)


SEQUINS EX LEGGINGS 399:-


DUFFY DENIM LEGGINGS 399:-


FLOWER TUBE TOP 199:-


LOVE LABEL DRESS 499:-


WATERFALL BIKINI BOTTOM 139:-


CAPRI 299:-



Nylackade naglar

Hej igen! Nu har jag precis blivit klar med naglarna :) Jag har så himla fula och nedbitna naglar så lite färg och blommor gör dem genast snyggare :) Kommentera gärna.

 


TÄVLING - Vinn ett valfritt plagg från Evas underkläder

Var med och tävla om ett valfritt plagg för max 250 kr från Evas underkläder.
Tävlingen avslutas 9 augisti så än finns det chans att vara med :)
Tävla här: http://andreahansson.blogg.se/2009/july/utkast-da-var.html#comment



Color on professional instant eye shadow applicators

Jag läste precis ett inlägg där jag hittade något intressant. Det har kommit ett nytt slags smink som just nu kan köpas i USA. Det ser ut som ungefär en fejktattuering. Du fäster den lilla lappen mot ögonlocket, sedan trycker du och drar bort. Vips så har du en färdig ögonmakeup (bortsett från mascaran.) Det låter väl smidigt? Men jag tror att det tar ett tag innan man klarar av det. Det blir nog mycket kladd i början. Vad tror ni?

Jag ska helt klart testa det om det kommer till sverige :)




Hur vet jag om jag är varm, kall eller neutral? Få svar här

Din hudton kan vara antingen varm, kall eller neutral. Det är väldigt bra att veta vilken hudton man har när man ska välja kläder, smink och hårfärg. Rätt färg får dig att stråla och fel färg kan få dig att se trött och glåmig ut.

Du har säkert några favoritkläder i garderoben som du hellre använder en andra? Sannolikheten är stor att dessa kläder har en färg som passar dig väldigt bra. Med rätt färg på kläderna så kan man se yngre, gladare, piggare och lyckligare ut! Rätt färger kan till och med få mörka ringar under ögonen och fina linjer att bli mindre synbara!

Så, hur vet man då vilken hudton man har? Det är inte så svårt faktiskt! Följ dessa små guidelines så får du svaret!


Den varma gruppen:
En varm hudton har en nyans som går mot gult/orange.
Venerna på handledens insida går mot grönt.
Du blir lätt brun i solen och sällan solbränd.
Du passar i varma färger (se färgschema nedan)

Ditt hår är antingen svart eller brunt (brunt med dragning mot rött eller koppar). Dina ögon är bruna och din hy är oliv eller gyllene.
Ditt hår är blont till mörkblont. Du har bruna ögon och din hy är oliv eller gyllene.
Ditt hår är antingen rött eller ljust auburn med inslag av blont. Dina ögon är antingen gröna eller bruna och din hudfärg är beige.
Ditt hår är rött till gyllenbrunt, din ögonfärg är blå och din hudfärg är ljust beige.


Den kalla gruppen:
En kall hudton har en nyans som går mot blått/rött.
Venerna på handledens insida går mot blått.
Du blir inte lätt brun i solen och du bränner dig lätt.
Du passar i kalla färger (se färgschema nedan)

Ditt hår är ljust till medelbrunt, du har antingen gröna, hazelbruna eller blå ögon och du blir lätt bränd i solen (men har naturligt rosiga kinder).
Ditt hår är mörkt askblont, dina ögon är antingen hazelbruna eller blå och din hudfärg är ljus till mycket ljus.
Ditt hår är mörkbrunt, dina ögon är blå och du har en mycket ljus hudfärg som går mot rosa.
Ditt hår är ljusbrunt till medelbrunt, dina ögon är blågrå till ljusgröna, din hy är ljus eller mycket ljus med en aning rosa på kinderna.
Ditt hår är rött eller mörkbrunt, dina ögon är mörkbruna och din hy är ljus och med mycket rosa på kinderna.


Den neutrala gruppen:
Din hudton är både kall och varm eller ligger mittemellan.
Venerna på handledens insida går mot både blått och grönt.
Ditt hår kan ha vilken färg som helst och även ögonfärgen kan vara vilken som helst.
Du passar i de flesta färger och även svart och grått klär dig.


Tips!
Ett bra sätt att kolla om du är varm eller kall är att ta ett tyg i orange och ett tyg i starkt rosa och hålla dessa framför ansiktet.Om du ser bäst ut i rosa så är du kall och om du ser bäst ut i orange så är du varm. Ser du lika bra ut i båda så är du förmodligen neutral.

  
                           Varma färger                                                           Kalla färger

Dagens make up

God morgon eller man kanske ska säga god eftermiddag? :)

Här kommer lite bilder på dagens make up :)



   

            




Ansikte
- STUDIO FONDATON beige från Make Up Store
- LOOSE POWDER  milk från Make Up Store
- BRONZING POWDER GOLDEN SUNSHINE från Claudia (Denna har jag även använt som rouge.)

Ögonbryn
- EYEDUST SOOT från Claudia

Ögon
- HIGH TECH LIGHTER platina från Make Up Store
- EYEDUST SOOT från Claudia
- Mineral eyedust blue brown från makeupcosmetics
- Mineral eyedust nr 89 från LEISHI
- Mineral eyedust nr 001 från LANMEI
- Black fine eyeliner från KUBISS
- Magic wand brushless mascara från I.D. Bare Minerals

Läppar
- PINK PROMISES by H&M blandat med mineral eyedust Space från makeupcosmetics

Sotade ögon

Idag är det sotade ögon och ljusa läppar som gäller ;)








Ögon:
- Svart ögonskugga från CLAUDIA (EYEDUST SOOT)
- Vit mineralögonskugga från Makeupcosmetics (Sparkle)
- Vit kajal från WetnWild
- Svart mascara från I.D. Bare Minerals (magic wand brushless mascara)

Ögonbryn:
- Svart ögonskugga från CLAUDIA (samma som ovan)

Läppar:
- Ljusrosa läppglans från CLAUDIA (242 Hortensia)



EYEDUST SOOT  en av mina absoluta favoriter.
Finns att köpa för 50:- på: http://www.claudia.se/

+
Den sitter bra och länge
Den ger en stark färg med lyster
Den är billig

-
Om du spiller nedanför ögat så sitter det som berget och du kan i värsta fall få lägga om basen. (Har hänt mig)

Sjuk

God morgon på er! :) Jag har nyss vaknat. Jag har kännt mig dålig i några dagar nu, men idag var det som värst. Det skar som knivar i halsen och näsan är igentäppt. Men det värsta är att jag har fått lock för ett öra, det trycker hela tiden och värker. Öroninflamation? Nej tack.

Inatt kom Andreas hit, han åkte direkt efter jobbet. Jag satt fart och lagade "minipizzor" sen skar jag upp vattenmelon och  chokladkakor till efterrätt. Sedan tände jag två ljuslyktor på bordet. Han blev jätte glad och sa att maten smakade gott :) Det var riktigt mysigt<3




5 enkla steg till en fantastisk hud

1. Rengör huden
En av de viktigaste reglerna är att rengöra huden ordentligt. Gå aldrig och lägg dig utan att ha rengjort ditt ansikte. Rengöringsprodukter rengör huden skonsamt, mengrundligt så att huden kan andas. När du rengör huden avlägsnar du makeuprester, överflödigt fett, smut, bakterier och partiklar från föroreningar. Alla rengöringsprodukter är inte likadana. Den bästa rengöringsprodukten är en produkt som passar för just din hudtyp och som har utvecklats för att rengöra huden skonsamt utan att torka ut huden. Efter rengöringen ska huden kännas ren, inte stram.


2. Använd ansiktsvatten

När du har rengjort huden ska du genast använda ansiktsvatten för att avlägsna eventuella rester av smuts och makeup som inte avlägsnades under rengöringen. Ett lindrande ansiktsvatten avlägsnar eventuella rester av smuts,makeup eller rengöringsprodukter. Dessutom tillför den huden fukt och normaliserar hudens PH-värde


3. peeling

Använd gärna en peeling 1-2 gånger per vecka. Detta hjälper huden att se fräschare ut, och gör den mer mottaglig för de vårdande ingredienserna i ansiktskrämen. Den tar även bort döda hudceller.

4. Ansiktsmask
 
Använd gärna en ansiktsmask med jämna mellanrum. Ansiktsmasken kan du variera beroende på behov. En rengörande mask om du behöver lite extra rengöring. En återfuktande mask eller en uppiggande mask kan vara bra på vinterhalvåret då huden ofta blir lite torr och glåmig. 
 

5. Använd fuktkräm/skyddande produkter
Kroppen behöver vatten och huden är inget undantag. Avsluta din dagliga hudvårdsrutin med att tillföra huden massor av fukt. Rätt produkt fuktmättar cellerna och får huden att se frisk och strålande ut. Den bildar även en osynlig barriär som bevarar fukten och stänger ut föroreningar och andra skadliga faktorer. (Glöm INTE att smörja in dekoltaget d.v.s ansikte och ner till bysten. På detta ställe är huden tunnast och åldras fortare än på andra partier. Så genom att smörja sig även där kommer du att se fräch ut i några år till.)

(O.B.S glöm inte en fuktgivande nattkräm varje kväll)


Ny bloggdesign/header

Nu har jag äntligen skaffat mig en ny bloggdesign/header :) Jag är riktigt nöjd måste jag säga. Tack till Sara och Linnea som har varit med och hjälp mig :) Super snällt av er<3

Vad tycker ni? Bättre än den gamla eller hur? ;)

Snygga sommarläppar

Här kommer ett tips på snygga sommarläppar :) I love it!

Steg 1.  Jag har använt ett röd/rosa läppstift från Viva la Diva "absolutely fabulous lips with vitamin E" (Jag kan tyvärr inte se vad färgen heter för att "klisterlappen" har ramlat av.)


Steg 2. Efter att jag har applicerat läppstiftet så har jag använt ett ljusrosa gloss från H&M. ( Detta gloss verkar inte ha något speciellt namn men du kan se hur det ser ut på bilden nedan.)



Läppglanset från H&M till vänster och läppstiftet från Viva la Diva till höger.


Såhär blev resultatet
                                                            
  
                                                                              Närbild


Japansk hårkonst

Jag kikade runt på nätet och hittade dessa konstiga men ändå häftiga frisyrer :) Det är en japansk konstnär vid namn Nagi Noda som har skapat dessa underliga frisyrer. Riktigt snyggt gjort måste jag säga. Vad tycker ni? :)





Makeup by me

Man måste ju sysselsätta sig med något när det är så dåligt väder ute :) Vad tycks?


Gymmet

God morgon :) Nu ska jag snart till gymmet med Sara. Men jag kan dock inte träna så mycket p.g.a tatueringen. Den är ganska öm idag. + att jag är lite förkyld.
Jag funderar på att göra någon snygg make up sen när jag kommer hem, det var ett tag sedan jag la upp någon här nu :)

Jag uppdaterar senare :)

Puss & Kram

Nytatuerad

Hej igen. Nu är jag nytatuerad :) Det var inte så farligt som jag hade föreställt mig. Men visst kändes det. Ungefär som att skära men en skalpell. Det var en brännande känsla och även klittlande. så jag var påväg att börja skratta ibland. Men jag fick bita ihop. Alla tyckte att den var fin förutom mamma som blev helt chockad:
- Jag trodde inte att den skulle bli så stor, nu har du väl ändå förstört dig?
Det kändes ju kul att höra när man har legat i en stol i 1 timme och 40 min och plågat sig själv + att jag är super nöjd med tatueringen. Men men, det är ju min kropp det handlar om :)

Vad tycker ni? Snygg va? :)








Tatuering idag

God morgon! :) Jag vaknade tidigt idag. Jag kunde inte somna om igen. Det beror nog på att jag är nervös för tatueringen idag. Men det ska nog gå bra :) Nu ska jag ta mig en kopp te och en ostmacka sedan hoppa in i duschen.
Jag skriver senare idag hur det hur gått. Önska mig lycka till :)

En helg i Särna

Hej bloggen :) Nu är jag hemma igen. Eller jag kom hem till Smedjebacken ungefär kl halv 7 men vi har varit på bio tills nu :) Vi såg Harry Potter och halvblodsprinsen. Den var sådär. De första filmerna är mycket bättre tycker jag :)
Vad tycker ni?


Här nedan kommer lite bilder från Andreas mammas 40-årsfest :)


En bild på mig utanför lokalen.


Lokalen.


   
Maten.. Mums :) 


Här är en bild på Maria färdigfixad och klar :) Hon ville ha en naturlig och snygg make up. Tycker ni att jag lyckades? :)


Älsklingen :)<3


Jag njuter av ett glas sockerdricka ;)


En bild på kvällens make up :) Det fick bli blått eftersom att det är min absoluta favorit färg :)


En bild på kvällens naglar (naturliga rosa skimrande med två rosa stenar på varje lillfinger.)
Läppglanset köpte jag på H&M innan vi åkte iväg. Jag gillar det verkligen, speciellt doften av melon :)


Den här bilden får avsluta en helgalen kväll.
För er som undrar så är det Andres pappa med snöskyffeln. Inte helt normal, jag vet ;)

En heldag i Västerås

Hej igen! :) Idag har jag varit i Västerås hela dagen. Först var vi på IKEA och handlade gardiner, köksredskap, matta, handdukar, ljuslyktor, soffbord m.m till lägenheten. Det blev jätte mysigt bara gardinerna kom upp :) Jag har tyvärr ingen bild nu men det kommer senare :) När vi hade fixat och donat lite så gick vå ner till centrum (det är 10 minuters gångavståd.) Jag shoppade två par nya BH:ar + tillhörande trosor på newyorker. (Se bild nedan.) Det är verkligen en super affär! Och dem har en hel djungel av snygga/sexiga underkläder ;) Efter shoppingturen köpte vi mat på subway som vi åt hemma i lägenheten :) Dagen har verkligen varit toppen!
Nu sitter jag i Borlänge hos Andreas. Imorgon åker vi till Särna. Andreas mamma ska ha 40-årsfest där och jag ska sminka henne. Det ska bli spännande :) Förhoppningsvis så kommer det före och efter bilder. Om hon går med på det förstås ;)

Nu ska jag snart sova, jag är verkligen helt slut. vi åker tidigt i morgon bitti så lite sömn skulle inte skada :) Jag kommer tyvärr inte att kunna uppdatera bloggen förens på Söndag för det finns tyvärr ingen dator tillgänglig "/ Men jag hoppas att ni överlever för det :)

Godnatt! Puss & Kram Johanna


En bild på underkläderna från Newyorker.
(Bilden är tagen med en dålig kamera (inte min) så kavliteten är inte den bästa.)


Dagens make up

Här kommer lite bilder på dagens make up :)
                                                                                                                                                                      

 



Enkel men snygg :) Eller vad tycker ni?

Torsdag

God morgon! Sovit gott? :) Nu ska jag snart ner till gymmet med Sara :) Sedan bär det iväg till Västerås med mamma där vi ska köpa lite saker till lägenheten. Det ska bli kul! :) Jag kanske hinner lägga upp en bild på dagens makeup innan jag åker, annars kan jag göra det senare idag :)


Puss & Kram Johanna

Gratis frakt på eliteladies

Just nu är det gratis frakt på snygga kläder från http://www.eliteladies.se/   


* Topp med paljetter 329:-
* V-hals
* Babydoll-modell
* Storlek: One Size
* O/S passar storlek 34-38 eller Small-Large




* Delat set bestående av bikini-topp och matchande bikini-trosa 299:-




* Pumps med peeptoe 249:-
* I lack





Ny bloggdesign?

Hej igen :) Nu är jag hemma. Eller jag har väl varit hemma ett tag. Jag har precis lagt en peeling + ansiktsmask. så nu är jag len som en baby :)
Nu sitter jag här och funderar på hur min nya header/bloggdesign ska se ut. Min bärbara dator har pajjat och pappa har inte PH  på sin dator så det blir lite svårt för mig att göra en. Den jag har nu var mer en "test". Vill ha något annorlunda.


Jag har gått osminkad nu några dagar så jag har tyvärr inte några nya bilder på "dagens makeup".



Puss & Kram Johanna

Onsdag

Hej bloggen! :) Nu bär det av till gymmet idag igen. Sedan ska jag, Sara, pappa,Tina, Jonathan ut på sjön med båten och sola och bada om det inte är allt för kallt i vattnet :)

Jag skriver senare när jag är hemma igen. Ha en trevlig dag! :) Puss & kram

TIPS - nageldekorationer

Här kommer lite läckra tips på nageldekorationer :)










 


 



Tatueringstid

Hej igen :) Idag fick jag en tid för tatuering, på Måndag nästa vecka kl 12:00 :) Jag är redan sjukt nervös. Jag hade valt ut ett motiv som jag skulle ha på ryggen men nu vet jag inte om jag vill ha det längre. Det blir troligtvis en blomsnara/slinga :)



Jag hade tänkt mig något i den här stilen.
Fint va? :)

Vilken make up passar just din ögonfärg?

Det finns olika rekommendationer när man väljer ögonskugga som du kan använda som hjälpmedel. Och det är att använda kontrastfärger till din egen ögonfärg. 



Blåa ögon
För att framhäva den blå färgen skall man använda sig av  kontrastfärger.
Kontrastfärgen till blå är orange. Olika nyanser av orange framhäver alltså dina blå ögon. Tex. terrakotta, brun, guld, koppar osv. Även brunt, grått eller plommon, rosa passar bra till blå ögon.
Använd aldrig en blå skugga. Det får dina ögon att se grumliga ut.


Gröna ögon
Gröna ögon är en blandning av grundfärgerna blått och gult (blått + gult = rött.) Alltså passar röda toner bäst till gröna ögon. Gröna ögon passar även i t.ex lila, brons orange, brun (med glans). Du ska inte använda en grön skugga på gröna ögon. Det förstärker inte din ögonfärg, det blir snarare kaka på kaka.


Gråa ögon
Grå ögon livas upp med en rosa/brun färg. Det är även snyggt med en naturligare nyans som brunt eller beige.
Sotade ögon med svart kajal passar också bra till gråa ögon.


Bruna ögon
Bruna ögon passar  i alla färger men blir extra fina i mörka, gråa, gröna, vinröda eller en blåa/turkosa skuggor.




Det viktigaste är att inte slaviskt följa alla "regler" inom makeupens underbara värld. Använd makeup för att det är roligt och bekvämt och låt hellre "reglerna" vara en inspirationskälla som kan guida dig genom djungeln av olika sminkmärken och deras produkter.

Gymmet

God morgon! :) Nu ska jag snart iväg till gymmet med Sara :) Det ska bli skönt att träna lite. Jag har faktiskt träningsvärk i bröstet  och armarna sen igår. Jag lägger upp lite makeup tips som ni kan läsa så länge :)


Puss & Kram

Tradera

Jag fick ett önskemål om att jag skulle lägga upp lite länkar på "sminkauktioner" på tradera. Här kommer några :)

50 stycken helt nya mineralögonskuggor + penselset
http://www.tradera.com/50-NYA-SNYGGA-MINERAL-OGONSKUGGOR-43-PENSEL-SET-SE-BILDERNA--auktion_95375429



Coastal Scents palett med 88 ögonskuggor
http://www.tradera.com/-Coastal-Scents-palett-med-88-ogonskuggor---auktion_95268025



WENDY - MINERAL - DUST - 12 ST Skimrande skuggor
http://www.tradera.com/WENDY-MINERAL-DUST-12-ST-Skimrande-skuggor---auktion_95184668#pic



KÖPNU 199 KR 8 mineral eyedust ögonskugga mineralsmink smink
http://www.tradera.com/KOPNU-199-KR-8-mineral-eyedust-ogonskugga-mineralsmink-smink-auktion_94898084#pic



MAC ögonskugga rosa NY oöppnad
http://www.tradera.com/mac-ogonskugga-rosa-NY-ooppnad--auktion_95383248#pic


I.D. Bare Minerals eyeshadow HARMONY
http://www.tradera.com/I-D-Bare-Minerals-Eyeshadow-Harmony-ID-auktion_95059461



I.D. Bare Minerals eyeshadow FREEDOM
http://www.tradera.com/I-D-Bare-Minerals-Eyeshadow-Freedom-NY-ID-auktion_95459268


Make up by me

Gjorde dessa två makeuper nyss. Vad tycks? :)











Gymmet

God morgon! Idag gick jag upp kl 08:00 för att gå på gymmet med Sara :) Vi gymmade i över 2 timmar så nu är jag helt slutkörd :) Nu ska jag duscha och sen lägger jag upp någon snygg makeup här :)



Här är en bild på mig i november 2008.

Vad tycker ni om muskler på tjejer? Snyggt eller fult?
Jag själv tycker att det är riktigt snyggt :)

Tips för dig som har besvär med med fet/acnehy

Här nedan kommer lite tips till dig som har besvär med acne :)

Det första du ska tänka på är vad du använder dig av för produkter. Eller du kanske inte använder några alls? Det är viktigt att ta hand om sin hud. Du som har fet/acne hy och bör använda produkter som är speciellt anpassade för din hudtyp. Det bästa är om du använder produkter som är bl.a bakteriedödande, vattenbaserade och talgproduktionssänkande.

Varje dag bör du använda:

1. Rengöring (avlägsnar smuts och orenheter från huden.)
2. Ansiktsvatten (återställer balansen/PH-värdet i huden.)
3. Dag/fuktighetskräm (Lägger sig som ett "skydd" på huden och gör så att den inte torkas ut under dagen.)
4. Nattkräm (Det är på natten huden jobbar som mest och därför är det viktigt med en bra nattkräm.)

När du använder din dag/nattkräm är det VIKTIGT att du inte tar med fingrarna direkt ur burken. Dina fingrar består av miljontals bakterier och kan därför ge en motsatt effekt. (Alltså att huden blir i sämre skick än innan.)

TIPS:
1. Det är bra om du använder en peeling som rengör på djupet ungefär 1 gång i veckan för att få bort alla döda hudceller.
2. Använd även en djupgåeende ansiktsmask ca 1-3 gånger i veckan.

Fet/acnehy kan bero på bl.a stress, dålig kost, användning av alkoholbaserade produkter och tvål, vissa sminkprodukter.

O.B.S!! Tvätta ALDRIG ansiktet med tvål och sov aldrig med smink! Det är det värsta du kan göra mot din hud.


Här kommer lite tips på bra produkter:

BLEMISH TREATMENT GEL




Produktbeskrivning

Blemish Treatment Gel - NeoHydroxy Complex är en unik blandning av AHA, utvecklat för att bekämpa papler och pustlor. Produkten rekommenderas framförallt som punktbehandling. En fettfri ansiktsgel som har skapats för att motverka akne och skönhetsfläckar på huden.


Användning

Sätt på Blemish Treatment Gel på varje akne och orenhet varje morgon och kväll i samband med rengöring.
Denna produkt kan du köpa hos: http://www.electashop.se



Decléor Phytopeel 50ml
   249 kr





Produktbeskrivning
Peeling som består av en härlig pärlemorskimrande creme som rengör huden på djupet och ger en jämnare hudyta tack vare grön lera. Prova och njut! Inga peelingkorn utan en "raderande" effekt som uppnås tack vare en specialformula. Låt ett tunt lager torka, "rulla" försiktigt bort det med fingrarna. Avlägsna eventuelle rester med Lotion Tonique Dermo-Florale. Resultat: skonsamt men effektivt. Denna produkt kan du köpa hos: http://www.donnabeauty.se



DECLÈOR SOURCE D'ECLAT - RADIANCE REVEALING PEEL-OFF MASK    319 kr


Produktbeskrivning
Source D'Eclat - Radiance Revealing Peel-Off Mask är en expressbehandling för trött och livlös hud som behöver ny energi och lyster. Den snabbtorkande peel-off-masken är lätt att avlägsna och tar fram en fantastikt vacker, len och frisk hud samtidigt som den tillför huden näring, fukt och vitaminer. Efter bara en behandling strålar huden av hälsa och känns fastare och slätare. Denna produkt kan du köpa hos: http://www.donnabeauty.se



Make up tips
För dig som har fet/acne hy är det inte bra att använda produkter som innehåller bl.a olja, vax . Egentligen så är det inte bra att använda smink över huvudtaget under den tid du behandlar din hy, eftersom att smink täpper igen porerna och din hy kan i värsta fall bli i ännu sämre skick. Om du inte vill gå utan smink under perioden din hy behandlas så kan jag rekomendera att du använder mineralsmink som däremot är bra för huden. I.D Bare Minerals är en av mina favoriter =) Dessa produkter kan du köpa hos: http://www.donnabeauty.se








Är det något ni funderar över så är det bara att fråga :)  Kram  Johanna

Dagens make up

God morgon! Sovit gott? :)

Här nedan kommer lite bilder på dagens make up :)










Jag har använt:



Ansikte

Makeupcosmetics mineralfondation TAN
Makeupcosmetics mineralrouge LIZA
Makeupcosmetics minralveil SUNNY
Kabukiborste från I.D Bare Minerals
Concealerpensel frå I.D Bare Minerals
Rougeborste från I.D Bare Minerals

Ögon
Make Up Store´s HIGH TEACH LIGHTER platina
Lila/rosa mineralögonskugga från LEISHI (nr 91)
Rosa mineralögonskugga från LEISHI (nr 39)
Lila mineralögonskugga från LEISHI (nr 90)
Vit mineralögonskugga från LANMEI (nr 090)
Rosa mineralglitter från LEISHI (nr 27)
Mascara (MEGA MASCARA lengthening) från ISADORA
Franstång/böjare från Åhlens
Rosa pensel från makeupcosmetics
Vinröd pensel från CLAUDIA COSMETICS

Ögonbryn
Brun mineralögonskugga från makeupcosmetics
Snedskuren pensel

Läppar
Neutralt läppglans från H&M


Tips för dig med sköra naglar

Här kommer lite tips för dig som har problem med sköra naglar


Scratch Nail Food, nagelolja    180:-




Scratch Nail Food är en ren naturprodukt, framställd av kallpressade sesamfrön, s.k.jungfruolja. Den innehåller även myrrah och lavendel.


Dessa komponenter samarbetar på följande sätt:


· Sesam - konditionerar nagelbandshuden.

· Myrrah och lavendel har en antiseptisk, bakteriedödande verkan, är mögelhämmande och ökar blodcirkulationen.


Scratch Nail Food är en småmolekylig olja och kan därmed lätt penetrera överhuden (epidermis) och på så vis skapa en djupgående verkan.

Nageln är "törstig" och tar lätt åt sig denna sort av olja.


Regelbunden användning leder till:


· Nagelns spänst ökar.

· Nagelskikten, som ofta flisar sig p g a användning av t.ex. alkaliska, uttorkande rengöringsmedel, binds samman.

· Förebygger trasiga nagelband, hängnagel, mm.

· Utmärkt mot nagelbitning,

· Stimulerar nageltillväxten


Scratch Nail Food är en produkt som passar alla naglar - naturella, konstgjorda och lackade. Den gör nageln stark och elastisk så att den klarar smällar och ej går av så lätt utan istället böjer sig, en hård nagel däremot går mycket lätt av när man slår i den.



No soft nail, nagelstärkare för mjuka och sköra naglar    130:-




Egenskaper:

· Förstärker och ökar nagelns tålighet
· Återskapar och härdar keratin i nageln


Aktiva ingredienser:
Acetyl methionin Hjälper nageln att skapa keratin Naturliga aldehyder (citrus) Bidrar till att härda keratinet

Specifikation:
Rosa transparent nagellack, framställt utan formaldehyd, toluen, DBP och kamfer.

Användningsinstruktioner:
Som underlack eller härdande lack: ett lager lack på rena och torra naglar Som överlack: ett tunt lager på det färgade lacket, när det har torkat Kan med fördel även användas på utväxten och på undersidan av nageltoppen vid bärande av konstnaglar.

Ingredienser CTFA namn:
-Etyl acetate-Butyl acetate-Nitrocellulose-Adipic acid/neopentyl glycol/trimellitic Anhydride copolymer-Acetyl tributyl citrate- Isopropyl alcohol-Benzophenone-3-Trimethylpentandiyl dibenzoate-Polyvinyl butyral-Citral-Acetyl methionine-Red 17 -Violet 2.



Dessa produkter finns att köpa på: http://www.scratch-shop.se


Vi använder dessa produkter på skolan och jag har även nageloljan hemma. Detta märke är super bra och av högsta kalitet. Jag lovar att du inte kommer att bli besviken! :)

www.claudia.se

Om du letar efter billigt och bra smink så ska du kolla in denna sida: http://www.claudia.se

Jag har iofs bara testat deras läppglans, ögonskuggor, solpuder och ögonskuggspenslar. Jag vet dock inte hur bra det andra sminket är. Men det som jag har testat hitills är super bra! Och då ska vi inte tala om priserna ;)

FRI frakt om du handlar för minst 100 kr



Läppglans 25 kr st


Ögonskuggor 50 kr st



Solpuder 59 kr st


Ögonskuggspensel 15 kr st

Make up by me






Detta har jag använt:



Primer/highlighter (HIGH TECH LIGHTER platina) från Make Up Store
Mörkblå mineralskugga (nr 21) från LANMEI
Blått glitter (nr 29) från LANME
Turkos mineralskugga (Peacock) från www.makeupcosmetics.se
Vit mineralskugga (sparkle) från www.makeupcosmetics.se
Brun mineralskugga(Chocolat) från www.makeupcosmetics.se
Svart ögonskugga med glitter (SOOT) från CLAUDIA COSMETICS
Franstång/böjare från Åhlens
Mascara (MEGA MASCARA lengthening) från ISADORA
Vit kajal från WetnWild
Svart eyeliner från KUBISS
Pensel från CLAUDIA COSMETICS

Tävling - vinn sminkpalett

Nu har du chansen att vara med och tävla om en sminkpalett värde 300 kr!!

Tävlingen avslutas den 21 Juli 16:30



Tävla här: http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10469378




Lördag

God morgon! :) Vaknade upp med värk i ryggen. Det kan bli ganska trångt att sova två stycken i en liten säng. Jag har antagligen legat på något konstigt vis. Nu ska vi snart upp och äta frukost sedan ut och jogga en vända :)
Igår såg vi på welcome to the jungle (rysare). Vilken jä*la skitfilm. Dåligt gjord, dåliga skådespelare. Det är ingen film som jag kan rekomendera! :)




Jag skriver igen senare under dagen :)

Puss & Kram Johanna


Make up tutorial - Greenblue smokey eyes

(Grunden d.v.s fondation, rouge och puder har jag redan lagt.)

Steg 1:
 Idealbryn. Här nedan ser du hur du ska forma dina bryn. 1. Vart brynet ska börja 2. brynets mittpunkt och
3. brynets slut.
TIPS: När du fyller i dina bryn kan du använda en torr skugga och en snedskuren pensel om du vill uppnå ett naturligare resultat.

          



Steg 2:  Lägg lite löst puder under ögat för att lättare få bort spillda skuggor. 
Använd en svart skugga. Jobba den uppåt och utåt för att få så kallade "kattögon" och såklart en snyggare effekt.



Steg 3: Sudda ut alla skarvar/kanter med hjälp av en pensel.



Steg 4: Applicera en limegrön skugga i ögonvrån och ut mot mitten av ögat.



steg 5: Applicera en grön/blå skugga på den andra halvan av ögat.



Steg 6 (ingen bild): Applicera en vit Highlighter under ögonbrynet för en förstorande effekt.  Vitt framhäver och svart förminskar/trycker in.

Steg 7: Använd en svart skugga och en snedskuren pensel för att nå ända in till fransraden. Den svarta "Linjen" ska vara bredast utåt och bli smalare länge in mot ögonvrån. Detta ger en förstorande effekt. 
Sota sedan.



Steg 8: Använd en svart skugga och en snedskuren pensel för att nå ända in till den översta fransraden.
(förstorande effekt)



Steg 9 (ingen bild): Böj fransarna med en franstång. Applicera sedan mascaran. Börja ända in mot fransroten och använd sicksakande rörelser samtidigt som du jobbar dig utåt.




RESULTATET







På läpparna har jag använt ett neutralt läppglans från H&M.

Egen lägenhet

God morgon! :) Idag blev jag väckt av att han som jag kollade på lägenheten hos igår ringde på min mobil. Han sa..... Att den är MIN :D Det ska bli så spännande att få flytta in och göra den mysig med alla möbler :) Men det kommer nog vara mycket tårar och hemlängtan i början. Men det här fixar jag :)

Här nedan kommer 2 bilder på lägenheten 






Nu ska jag gå och göra mig klar. Jag skriver snart igen :)



Puss & Kram

Sleeptime

Nej nu ska jag ta och lägga mig. Jag börjar bli riktigt trött. Jag skriver imorgon igen. Jag kanske hinner lägga upp någon snygg make up då också :)


Godnatt! Sov gott / Johanna

INCU - you´re my sun


Denna låt väcker fina minnen<3 :,)

Make up by me

Jag hann även med detta under kvällen :) Kommentera gärna :)








Detta har jag använt:



Den vita nr 060, lila nr 056, gröna nr 046 och den rosa/röda nr 39 ögonskuggan är från LANMEI och kan köpas på bl.a tradera. 
Den bruna ögonskuggan (chocolat) är från http://www.makeupcosmetics.se
Den vita HIGH TECH LIGHTER platina som jag har använt som primer är från Make UP Store.
Den vita kajalen är från WetnWild u.s.a och kan köpas på bl.a tradera, Ullared.
Den svarta eylinern är från KUBISS och kan köpas på bl.a Ullared.
Mascaran (MEGA MASCARA lengthening) är från ISADORA och kan köpas på bl.a konsum, åhlens, lindex m.m.
Den rosa penseln är från http://www.makeupcosmetics.se
Den silverfärgade penseln är från tradera.
Den vinröda och svarta penseln är från Ullared.

Västerås hela dagen

Hej igen! Jag har spenderat nästan hela dagen i Västerås där jag har tittat på två stycken lägenheter. Dem var gamla men ganska mysiga ändå :) Jag fick skriva på en intresseanmälan och så skulle han som ägde lägenheten ringa imorgon och säga om jag får den eller inte. Men han trodde att det inte skulle vara några problem, men man vet ju aldrig.
Men... Nu när jag äntligen har hittat en lägenhet känns det inte alls lika kul längre. Hur ska jag klara mig helt själv? Sköta allting på egen hand? Ingen att prata med på kvällarna. Hur ska jag klara mig utan min Andreas? Vi kommer bara att kunna ses 1-2 dagar i veckan. Jag som är van att träffa honom ganska ofta, han är ju den som får mig att orka den som ger mig hopp. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det alltid kommer vara du och jag, för om du lämnar mig så kommer jag att sluta existera. I Love you So Much<3 

Lägenhet

Hej! Nu ska jag snart åka till Västerås och kolla på en lägenhet :) Jag hoppas verkligen att det blir jag som får den.

Jag skriver senare när jag kommer hem :)


Puss & Kram

Leopard make up

Man måste ju roa sig med någonting när det är såhär trist väder ute :) Make up is my passion



Vad tycks? :)

www.bloglovin.se

Följ min blogg med bloglovin

Perfect Fondation - FACE Stockholm

Letar du efter en täckande fondation med ett otroligt resultat? Då kan jag tipsa om denna (perfekt fondation) från FACE Stockholm. Jag använder den själv och den är super bra och ger ett "docklikande" utseende. Men det är inget smink jag kan rekomendera till vardags utan bara till fest eller vid speciella tillfällen :) Eftersom att den innehåller ämnen som täpper igen porerna så är det inte bra att använda den allt för ofta.


För mer information besök: http://www.facestockholm.com

Pris: ca 280 kr

I.D Bare Minerals SPF30 Natural Sunscreen





Produktbeskrivning


i.d. Bare Minerals SPF30 Natural Sunscreen är ett 100 % naturligt UV-skydd i mineralform. Det ger ett högt skydd mot både UVA- och UVB-strålar utan att kännas kladdigt eller som en hinna på huden. Täpper inte till porerna och kan användas även av den känsligaste huden. Hjälper till att skydda huden mot för tidigt åldrande och solskador. Härsknar inte. Praktisk förpackning med inbyggd borste. Kan användas både i ansiktet och på kroppen. Finns i tre nyanser.

Den innehåller microniserad titanium dioxidmineral som ger huden ett omedelbart skydd mot UVA och UVB. Vitaminer, extrakt från aloe vera och antioxidanter ger en hälsosam hud.

Rekommenderas av Skin Cancer Foundation.

Användning
Används dagligen på rengjord hud ovanpå din fuktighetskräm. Skruva fram borsten. Knacka fram mineralerna via borsten första gången. Använd cirkulära rörelser på huden för att arbeta in mineralerna. Kan användas ovanpå eller under id bare minerals foundation för att ge ett ökat solskydd.

Ingredienser
Mica, Titanium Dioxide, Ascorbyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lycium Chinesis Extract, Ranunculus Ficaria Root Extract, Silica, Iron Oxides (CI 77491), Ultramarines (CI 77007), Bismuth Oxychloride (CI 77163)

Övrig information
Skruvstick med boste och lock

Volym
4 g

Pris
645 kr

Finns att köpa hos bl.a: http://www.beautybygrooming.se

www.topblogarea.se

Mode & design bloggar 


TÄVLING - vinn Mary kay produkter

Var med och tävla om ett STORT kit med Mary kay produkter! Tävlingen avslutas nästa vecka, så passa på!
Jag är själv med och tävlar och hoppas på att vinna :)


Allt detta vinner du!

Tävla här: http://www.charmbracelet.devote.se/blogs/2194716/skoenhets-taevling.htm

Makeup tutorial



Riktigt snyggt tycker jag! Vad tycker ni? :)



Sjuk?

God morgon! Idag när jag vaknade hade jag jätte ont i huvudet och halsen, kroppen värkte och jag kände mig alldeles yr. Så jag ringde till min praktikplats och sjukanmälde mig.
Nu har jag tagit en ipren och det känns lite bättre. Tänkt att jag ALLTID har ont i huvudet. Så himla jobbigt.
Jag har nyss ringt mamma också, mina ögonskuggor har kommit :D Alla 50 st + två par lösögonfransar, nailstickers och sminkborstar. Jag trodde först att jag hade blivit lurad. Det har gått ca 3 veckor sedan har betalade in. Sen när jag ringde henne så fick jag inget svar på varken hemtelefonen, mobilen eller mailen. Men nu ligger dem hemma hos mig i säkert förvar ;) Haha.

Andreas mamma tyckte det var bäst om Andreas körde hem mig. För jag är hos honom nu. Ifall det skulle vara influensan. Men det tror jag inte. Men man vet ju aldrig.

Om jag orkar så lägger jag upp något lite roligare inlägg senare idag :)


Puss & Kram

Provsminkning

Hej! Nu är jag hemma på lunch. Jag har praktik idag på Hudkällan SPA & skönhet från kl 10:00-18:00.
Nu har jag gjort provsminkningen till Bröllopet. Det gick bra men jag är ändå inte riktigt nöjd. Hon ville ha så mycket sotat runt ögonen och det tycker inte jag passar så bra till ett bröllop. Eller gör det? Jaja hur som helst så är det hon som bestämmer :)



Nu ska jag snart tillbaka igen och göra de sista 3 timmarna. När jag kommer hem så väntar en myssjuk pojkvän ^^ Hihi.
Vi ska se på prison break säsong 3 :) Ruskigt bra serie!





Puss & Kram Johanna

Hemma igen

Hej bloggen! Det var ett tag sedan. Nu är jag hemma och resan har varit helt underbar :) Vi har solat, badat, fiskat, shoppat och bara haft det mysigt :) Vi hade fint väder varje dag och solnedgång varje kväll :) I havet var det 29 grader, det var verkligen helt ljummet och man kunde ligga i hur länge som helst utan att frysa :) Det har verkligen varit toppen!
Jag tänkte dela med mig lite av resan till er genom att lägga upp några bilder. (Min kamera är inte den bästa så vissa av bilderna kan vara lite suddiga, men jag ska fråga Sara om hon kan skicka över bilderna med bättre kvalitet.)



Bilen färdigpackad och klar ca  kl 06:30 på morgonen.
Efter det hämtade vi upp Kim och Sara som hade ännu mer packning som vi fick trycka in i lilla glofen :)


Påväg, älskling kör :)


Björkängs camping Varberg.


Vi kämpade med tältet ett tag, vinden verkade vilja ta med sig det :P


Kim och Sara :)


Jag och Andreas :)<3


Sommarpuss :)


Första kvällen åt vi på campingens resturang. Jag och Sara åt räkfrossa då man fick äta hur mycker man ville, speciellt räkor för 189:-    :) Andreas och Kim tog en varsin pizza i stället.


Stranden :)


Utsikt från Varbergs fästning.


Utsikt från fästningen.


Jag uppe på fästningen.


Varberg.


Solnedgång.


Varberg.


Krabbfiske.


Solnedgång.


Vi åkte två av dagar till Ullared och shoppade :)


Lite fina saker som jag hittade på Ullared :)


Shopping.


Shopping.


Shopping.


Shopping.


En närbild på ögonskuggorna.


En bild på halsbandet :)


En bild på ringen.

Jag har köpt:

  • Brusbollar till manikyr/pedikyr
  • Sol olja
  • Sminkväska
  • Tröja
  • T-shirt
  • Bodylotion jordgubb
  • Spegel
  • Hårfön
  • Bok (14 år till salu)
  • pincett
  • pennvässare till makeup
  • Linne till mamma
  • Present till pappa
  • Kalsonger till Jonathan
  • Tvålpump med blommor till mamma 
  • 9 nagellack
  • Solpuder
  • Vit kajal
  • Svart eyeliner
  • 3 ögonskuggor
  • 10 makeup penslar/borstar
  • 2 st förvaringsburkar
  • Läppglans
  • Halsband
  • Ring
  • Makeup svampar
  • Badsalt med persika lukt 
  • Ansiktsmask med persika lukt
  • Rengörings svampar
  • Massage/ badoljor med olika effekt
  • 2 par trosor

Jag tror att jag har fått med allt nu :) Det gick i allafall på ca 1200 kr :) Billigt tycker jag!



Jag hann även med en makeup sista kvällen, annars sminkade jag mig inget alls under resan. Det kändes ganska skönt :)



Fixade naglarna också.


Dekorerade med en vit blomma.


Lackade även tånaglarna i samma färg och satte en vit blomma i hörnet på varje stortå :)




Nu ska jag och Andreas åka till Borlänge, han ska jobba i morgon och jag ska ha praktik. Jag ska göra en provsminkning till ett bröllop. Jag kan erkänna att jag är lite nervös :) Men det ska nog gå bra.

Godnatt! Puss & Kram Johanna

Semester

Hej!

Igår hade jag praktik på Hudkällan SPA & skönhet. Jag blev erbjuden att ställa upp som makeup artist till ett bröllop =) Jag skulle även få 500:- för det. Så varför inte? Det Ska bli riktigt spännande/roligt =)

Nu är det bara ca 4 timmar kvar tills jag, Andreas, Sara och Kim åker ner mot västkusten =) Jag har äntligen packat klart också =) Det ska bli så kul!

Jag kommer tyvärr inte att kunna uppdatera bloggen på några dagar men jag lovar att lägga in lite fina bilder när jag kommer hem =)




Ha det så bra! Puss & kram Johanna

RSS 2.0