Nageldekoration med vatten

Hej! Idag har jag dekorerat några lösa tippar =) Det blev riktigt häftiga mönster. Eller vad tycker ni? =)






Nageldekoration med vatten

1. Lacka naglarna med ett underlack.

2. Välj ut högst 3 olika nagellack.

3. Fyll ett glas med vatten som är ca 37 grader.

4. Använd en fet kräm och smörj in runt nageln så att inte lacket fastnar på huden.

5. Droppa i några droppar nagellack i valfria färger i vattnet. 

6. Rör om med en manikyrpinne, tandpetade eller liknande så att ett mönster bildas.

7. Lägg ned naglens ovansida mot den färgade ytan och lyft sedan upp nageln.

8. Nu har ett snyggt mönster bildats (om du har lyckats.)

9. Torka bort nagellack som kommit utanför med en tops,bomull eller liknande.

10. Låt det torka ordentligt.

11. Lacka på ett lager med överlack för ett hållbarare resultat.

12. KLART =)



Lycka till!


Måndag

Hej! Jag ska snart åka ut till en kompis sommarstuga och sola och bada =) Sen följer hon med hit så att vi kan planera resan på Onsdag, om Andreas får ledigt från jobbet såklart. Hoppas, hoppas.

Kl 7 ikväll har jag en kund också =) Men jag vet inte riktigt vilken behandling hon ska göra. Men det visar sig.
Efter det åker jag hem till Andreas i Borlänge. Jag har nämligen praktik imorgon på samma ställe som senast (Hudkällan SPA & skönhet.) Det ska bli kul!

Hinner kanske slänga in en bild på någon snygg makeup senare också =)



Puss & Kram Johanna

Love

Jag måste bara få skriva av mig lite. Jag vill bara tala om hur mycket jag älskar min Andreas<3 Han är den som betyder mest för mig på denna jord och jag skulle offra allt för honom. När jag är med honom känner jag mig varm i hela kroppen, ja jag känner mig lyckligast i världen. Vad skulle jag göra utan honom? Jag skulle inte klara av en dag. Nu har det gått 1 år och 7 månader tillsammans mig dig och jag älskar dig mer och mer för varje dag som går. Om alla bara visste vilken toppenkille du är. Du finns alltid där för mig när livet känns jobbigt, du förstår alltid och försöker hitta en lösning. Det känns som att jag är skyldig dig för allt du gjort för mig, för att du alltid finns vid min sida..

Jag hade gett upp hoppet om kärleken, men sen kom du, och förändrade hela mitt liv<3

JAG ÄLSKAR DIG ANDREAS ERIKSSON, FÖR ALLTID<3



En söt sommarbild på oss när vi var i Varberg förra året =)<3

3 enkla steg till perfekta läppar

1. Börja med att applicera en lip base för att göra läpparna helt neutrala och för att makeupen ska hålla bättre.

2. Fyll först i läpparnas kontur med en läppenna. Om du upplever att dina läppar är ojämt stora så kan du "fuska" och fylla i lite utanför och göra dem jämna. Efter det fyller du i hela läpparna med läppennan.

3. Applicera ett läppglans i passande färg. Om du vill att läpparna ska se större och fylligare ut så lägger du bara glans på mitten av läpparna.


STEG 1



STEG 2




STEG 3





Lycka till! =)

Hemmagjorda ansiktsmasker

Här kommer lite trevliga tips på hemmagjorda ansiktsmasker:

För att undvika långvarig uttorkning av huden bör ansiktsmasker inte användas oftare än en gång i veckan, vilket är det mest ideala. Tänk på ansiktsmasker som övningar - du kommer inte se fördelarna med dem om du bara använder dem ett par gånger om året. Om du inte har möjlighet att lägga en ansiktsmask speciellt ofta, oroa dig inte. Vid säsongsändringarna på slutet av sommaren (när huden ofta är törstig efter mycket solande) och på slutet av vintern (när huden är trött och hängig) är de bästa tiderna att lägga en ansiktsmask. Avsluta masken genom att använda en varm, våt flannell tygbit för att ta bort masken och det kommer att göra att huden ser klarare och fräschare ut.

 

VIKTIGT! Innan applicering av ansiksmask så ska huden vara nogrannt rengjord.


Lungnade:
  •  1 msk honung
  • 1 msk naturell yogurt
Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.


Återfuktande:

  • 1 Avocado
Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.

Mot acne och finnar:


  • 1 klyfta citron
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl vatten.
Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.

Djuprengörande asiktsmask:

  • 1 avokado, 
  • ½ msk vetekli
  • 1 tsk flingsalt 
Blanda ihop och applicera på rengjord hy. Låt verka i 20 minuter och skölj sedan noga. Detta har en peelande effekt vilket gör att den avlägsnar döda hudceller och låter nu fräsch hy ta plats!

Sommar och sol

Hej! =) Idag gick jag och Andreas upp i tid för att hinna ut och springa, det var dödligt varmt kan jag lova :O Efter det kom Sara (en av mina bästa barndomskompisar) och Kim (hennes pojkvän) och vi åkte ut på sjön med båten =) Ute på sjön åt vi matjesill,färskpotatis och gräddfil med gräslök i. Det var riktigt gott! =)
Nu är jag hemma igen och Sara och Kim skulle bara hem och äta sen skulle dom komma hit igen. Så att vi kan planera resan till Tylösand på Onsdag =) Ska bli så kul att komma iväg! =)


Lördagskväll

Hej igen! Idag har jag, Andreas, mamma och Mikael vart ute på sjön hela dagen =) Så nu har man lyckats bränt sig på axlarna "/ Typiskt... Senare gick jag och Andreas och handlade vindruvor, banan och en sprite zero som vi ska smaska på ikväll framför TV:n =) Jag har även hunnit med en snabb makeup. Kommentera gärna =)







Puss & Kram Johanna

Lördag

God morgon! :) Jag har nyss haft en kund i makeup, samma tjej som igår =) Hon blev lika nöjd idag också verkade det som =) Nu ska jag ut i solen och bli lite brun ;) Jag skriver senare.


Puss & Kram Johanna

Fredag

Hej igen! Tjejen som var hos mig på behandling idag blev jätte nöjd, det såg så ut i allafall =) Hon kommer tillbaka i morgon och blir sminkad igen =)


Var nyss och köpte dessa skor för 599:- på ADEAS skor i Smedjebacken =)


Nu ska jag göra mig klar för kvällen =) Jag ska upp till stan om 2 timmar =) Har mycket kvar att göra :o
Ikväll kommer Andreas också =) Längtar<3<3<3


Puss  & Kram

Kund

Hej bloggen! Idag gick jag upp tidigt för att hinna städa och göra fint på våran "salong". Jag ska ha en kund i ansiktsvård och makeup kl 14:00 idag =) Och eventuellt ska jag plocka hennes bryn också =) Nu ska jag sola lite sen göra mig klar. Skriver senare hur det har gått =)



Puss & Kram Johanna

Sheer Cover

Jag har sett massvis med TV-reklam om Sheer cover. Är det ett bra märke? Är det någon som har testat det och kan ge svar på min fråga? =)


TÄVLING - presentkort på Make Up Store

Hej! Var med och tävla om ett presentkort på 990 kr på Make Up Store!! Jag är själv med och tävlar =)

För att vara med i tävlingen besök: http://idws.blogg.se/



Lycka till! =)




Födelsedag

God morgon! =) Idag är jag uppe tidigt. Det kanske beror på att det är min födelsedag idag =) 17 år, gud vad tiden går fort!







20:03
Födelsedagen har varit toppen! Jag har fått en ny säng, ett sminkbord, ett nagelbyggningsKIT, tippar, 2 par strumpbyxor, saker tills jag ska flytta hemifrån och 3000 kr som även ska gå till min tatuering som jag ska göra i höst =)

Nu ska jag,mamma och henns sambo till Ludvika och kikade lite på Ludvikafesten =)
Jag ska dit imorgon också fast då blir det nog med Linda, om hon vill det =)

Kvällens outfit =)
                                           

Båttur

God morgon! :) Jag och familjen ska snart åka ut på sjön med båten och fiska och sola :) Det ska bli riktigt skönt! När jag kommer hem sen ska jag fixa naglarna om jag hinner :) Det blir nog dem rosa rengbågsfärgade tipparna :) Lägger ut bilder på resultatet senare ikväll :)




Puss&Kram Johanna




23:46


Hej igen!
Idag har jag spenderat hela dagen med familjen på sjön där vi har solat och fiskat =) Jag har lyckats fått lite färg också =) När vi kom hem från sjön gjorde jag en fruktsallad med melon, banan, annanas och jordgubbar. Den blev super god!

Nu är jag äntligen klar med naglarna också =) Jag började nog lite för sent. hehe.  Jag valde i allafall dem vita tipparna eftersom att vitt passar till allt och ser fräscht och snyggt ut =)



Mums =)




Nagelförlängning med vita tippar



FÖRE


EFTER
Vad tycks? =)

TÄVLING - vinn valfritt från eliteladies

Vinn valfritt från eliteladies hos http://goooa.blogg.se



Vid 1- 50 tävlanden 1 vinnare
vid 50- 80 tävlnaden 2 vinnare
vid 80-110 tävlanden 3 vinnare
vid 110-150 tävlanden 4 vinnare
vid 150-200 tävlanden 5 vinnare


Vinn valfritt plagg eller accessoar från http://www.eliteladies.se/


Tävlingen avslutas den 10:e juli så passa på!!

Goodiebag TÄVLING

Kolla in denna superbra tävling där du kan vinna en goodiebag med massor av skönhetsprodukter! Tävlingen avslutas den 28:e juni så passa på innan det är försent! För att delta i tävlingen besök: http://naildesign.blogg.se
 

Goodiebagen består av:

  • Dove Supreme Velvet Lotion 50ml
  •  Mudmask
  • Chocolate mud mask
  • Akrylfärger 12 st
  • Två smala penslar att måla detaljer med
  • Nagelbandspusher
  • Rosa lösglitter
  • Turkost lösglitter
  •  Parfymen DKNY Delicious Night 1,5 ml
  • Naomi Campbell With Kisses 1,2 ml
  • Nagelstickers i form av rosetter
  • Rosa stenar i form av blommor
  •  Gröna rhinestones
  • Nagellacken: IsaDora #32 Galaxy, IsaDora #07 Shocking Pink och Viva la Diva #53 Svart créme.




Tävlingen avslutas den 28:e juni kl 12:00.

Tisdag

Hej bloggen! =) Jag har inte hunnit skriva tidigare idag, har haft fullt upp. Jag vaknade runt kl 12:00 då jag åt frukost och satt mig ute i solen ett tag. Efter det gick jag och Andreas ut och joggade, snacka om att det var varmt :O Efter det var det dags att åka hem till Smedjebacken igen "/ Kommer sakna älsklingen<3 Han jobbar hela veckan så vi kommer väl ses nästa vecka någon gång. Men men, jag får väl försöka att ha roligt utan honom =) När jag kom hem hade jag fått mina paket från tradera (ett nagelbyggnings KIT, 3 olika sorters tippar.) Jag är super nöjd! Efter det ringde pappa och frågade om jag ville följa med ut och åka båt och fiska. Det tackar man ju inte nej till en sån här fin kväll =) Det var i allafall hur fint som helst på sjön, men mycket knott och ingen fisk så det var väl mindre kul.

Just nu sitter jag här och funderar på vilka tippar jag ska använda imorgon när jag ska fixa naglarna.
Vad tycker ni?  1? 2? 3? eller 4? =)


1.



2.



3.




4.


www.bloggtoppen.se

Jag blev nyss medlem i bloggtoppen.se
Poängsätt gärna min blogg! =)

Blogg listad på Bloggtoppen.se

www.makeupcosmetics.se

Hej! Jag tänkte tipsa om de här otroligt bra mineralsminket. Hur bra det är för huden vet jag ju egentligen inte. Man kan ju tro att dem bara har slängt ihop något med tanke på alla fantastiska erbjudanden till ett så billigt pris. Men man får väl helt enkelt lita på vad de skriver =)


Här kommer lite fakta om makeupcosmetics mineralsmink:


Makeupcosmetics mineralsmink består endast av mineraler och naturliga ämnen till skillnad från många andra mineralsminkmärken.

Deras mineralsmink innehåller inte talk eftersom detta kan täppa igen dina porer. Du som har problem med acne och dylikt bör undvika produkter som innehåller talk.

Innehåll:

Titandioxid -  Hjälper din hy att behålla fuktigheten, har en naturlig solskyddsfaktor.
Mica - Detta är "färgpigmentet" i mineralsmink som även ger lyster åt huden och minskar synbarheten av fina linjer.
Zinkoxid - Läkande, antiinflammatoriskt och oljeabsorberande, vilket gör att hyn inte blir glansig. Även detta blockerar UV-strålar.
Silica - Skapar den önskade silkeslena känslan och hjälper till att hålla huden oljefri utan att verka uttorkande. Ökar hållbarheten
Järnoxider - Röda, gula, svarta naturliga  järnoxider används för att ge mineralsminket hudfärgade nyanser i tex. foundation.
Authentic pearl powder  - En godkänd blandning av mica, mineraler och pärlemor som är godkänt att använda i mineralsmink världen över.

I några fall använder de andra mineraler och naturliga ämnen i deras produkter. I dessa fall kan du lätt utläsa det i produktbeskrivningen. Dem använder inte kemikalier i sina produkter överhuvudtaget





Här nedan finns några superbra erbjudanden som du kan hitta på deras hemsida: www.makeupcosmetics.se 








Recension HIGH TECH LIGHTER platina

Hej igen! Här är en bild på en makeup som jag gjorde nyss, där jag har använt makeup stores HIGH TECH LIGHTER platina. Den var verkligen superbra och skuggorna sitter som berget =) Den kan jag verkligen rekomendera! =)

Massa +++



Finns att köpa hos Make Up Store för 155:-



Kommentera gärna bilden=)


HIGH TECH LIGHTER platina

Hej! kom nyss hem från kupolen där jag köpte en high tech lighter platina från Makeup store. Har hört att den ska vara bra att fästa ögonskuggorna med, och att de får en skarpare färg och snyggare glans =) Återkommer med recensioner när jag testat den =)





Puss & Kram johanna


Dagens makeup


Vad tycks? :)

Mega Mascara Lengthening

Tänkte passa på  att tipsa om den här helt fantastiska mascaran från Isadora =)





Här är en bild på mitt öga efter att jag har använt denna mascara =) (har ej särat på fransarna ännu.)
Massa +++


Finns att köpa hos bl.a konsum och åhlens =)

Midsommardagen

God morgon! :) Idag känner jag mig sliten som tusan fast jag knappt drack något igår. Kvällen igår var inte speciellt rolig. Jag kände mig så deppig och jag ville bara hem. Jag vet inte varför heller. Men det var nog bäst eftersom att Andreas (min pojkvän) satt och sov på en stol också. Haha. Inte nog med det så fastnade jag i Linnéas väska så att nageln bröts bakåt och den naturliga nageln följde med. Fyfan vad ont det gjorde och vad det blödde :( 
Det var i allafall kul att träffa Linnéa och umgås med henne hela kvällen =)<3



Här är en bild på gårdagens outfit =)



Leggingsen i närbild.





Här kommer lite bilder från midsommar


Jag redo för kvällen ;)


Linnéa redo för kvällen ;)


Jag och Linnéa =)


Jag ser ut att ha kul åt något, Linnéa kanske? ;)


Jag och älskling på förfest hos Robban :)<3


Jag, Andreas, Arvidsson och Robban påväg till festen.


Min nagel gick av. AJJ!


Arvidsson och Robban snart framme vid festen.



Den här bilden från festen får avsluta kvällen. Andreas har deckat och jag vill inte vara med på kort =) Haha.


Nagelförlängning

Hej! Idag har jag gjort en nagelförlängning med silke på mig själv och lackat fransk manikyr med guldglitter =) På tummarna satt jag även en liten vit blomma med en sten i. Jag tänkte att jag skulle vara lite extra fin till midsommar =) Resultatet blev supersnyggt tycker jag!  Vad tycker ni? =)

Om det är någon som är intresserad av att göra en nagelförlängning så gör jag det hemma hos mig för 300 kr inklusive lackning =)




Puss & Kram Johanna

Makeup by me

Nu innan jag går och lägger mig tänkte jag lägga upp lite sminkningar som jag har gjort, så att ni har något att titta på =)
Kommentera gärna =)



















Godnatt! Puss & Kram

ID Bare Minerals

Hej! tänkte tipsa om märket ID Bare minerals. Jag måste erkänna att det  är det bästa vardagssminket jag någonsin testat =) (Går även att använda till fest.) Makeupen berstår av 100 % naturliga mineraler och vårdar och stärker huden. De har även solskyddsfaktor i sina produkter. Helt suveränt!




Magic wand brushless mascara    210 kr
Finns att köpa hos www.hudoteket.se

I.D´s brushless mascara är en svart volym mascara med en speciell mascaraborste. Mascaraborsten är borstfri. En ny annorlunda, men effektiv borst som ger en otrolig volym till fransarna. Magic Wand Brushless Mascara är som ett trollspö. Ett helt nytt sätt att bygga upp ögonfransarna en efter en från alla vinklar. Du har själv kontroll över appliceringen och kommer så tätt intill som möjligt. Alla kan få snygga fransar oavsett ögats och fransarnas form och storlek. Nu kommer du äntligen åt de kortaste fransarna samtidigt som du kan lägga flera lager för att få längre och snyggt kolsvarta, täta fransar. 

Jag använder den själv varje dag och den är helt fantastisk! Massa +++



Här är en bild på själva borsten. Nu kanske ni tänker: är det där en mascara? Går det verkligen att måla fransarna med den där? Då ska jag tala om för er att det gör det och ni kommer inte att bli besvikna! =)








Buxom lips plumper kanani 4 g     229 kr
Finns att köpa hos www.donnabeauty.se

Riktigt fylliga, sensuella, glänsande läppar - är det något som du hittills bara drömt om? Ge naturen lite hjälp på traven med Buxom Lips. Den läckra lip plumpern fyller ut läpparna snabbt och säkert samtidigt som den vårdar och ger fin färg och strålande glans. A och E-vitaminer ger näring och skydd och gör läpparna riktigt mjuka och kyssvänliga. Kanani är en intensivt klarrosa med dragning åt cerise nyans.

Finns även i fler vackra färger =)

Det här läppglanset kan jag verkligen rekomendera! Jag har inget själv men det finns att testa på skolan där jag går.
Det som händer när man applicerar det är att det orsakars en liten tillgjord allergisk reaktion i läpparna. Du kommer att känna en skön stickande/kall känsla i läpparna och dem blir genast fylligare =) Massa +++








 I.D. Bare escentuals get started KIT     849 kr
 Finns att köpa hos www.donnabeauty.se


Du får med:

*BareVitamins Skin Rev-er Upper - En primer som skapar det perfekta, släta underlaget för bareMinerals Foundation SPF 15. Det lätta serumet exfolierar döda hudceller, motverkar komedoner och lugnar stressad hud. 68 ml.

*2 st Foundation SPF 15  - BareMinerals foundations är utvecklade av de bästa ingredienser som naturen kan erbjuda. Produkterna är baserade på en formula av mikroniserade bergsmineraler som ger huden ett perfekt utseende - en fräsch utstrålning och en jämn hudton. Den ultralätta konsistensen döljer nästan på ett magiskt sätt fina linjer, ojämnheter och rodnader och ger en naturlig lyster. 2 g/foundation.

*Warmth All Over Face Color - Rouge som ger din hud en varm solbrun ton som om du varit på solsemester, 2 g.

*Mineral Veil - Transparent fixerande puder som lägger sig som en mjuk slöja över huden. Den ultralätta silkeskonsistensen ger en fin slät yta genom att minimera porer och fina linjer. Huden hålls matt och makeupen sitter perfekt hela dagen. Applicera över foundation för en fulländad utstrålning, 2 g

*Flawless Application Brush -  Buffborsten ger en lätt till medel täckning och passar utmärkt till alla basprodukter som Foundation, Mineral Veil, Rouge och Clear Radiance.

*Max Coverage Concealer Brush - Denna borste ger maximal täckning och trollar bort ojämnheter. Den spetsiga designen gör det lätt att komma åt t ex under ögon och näsvingar.

*Full Coverage Kabuki Brush - Kabuki borsten ger en medel till full täckning av din foundation. De tättsittande stråna ger ett jämnt och täckande resultat.

*How To-DVD - Instruktions-DVD med tips och råd vid användning av I.D´s produkter.



Jag har själv köpt ett sånt här KIT och jag är supernöjd! Man får verkligen en perfekt hy och en makeup som sitter hela dagen utan att kladda =)  Massa +++

Jippie!!

Vann nyss en auktion om 50 helt NYA mineralögonskuggor på tradera =) Snygga va? =)


Mysdag

Hejsan! Idag har jag bara pysslat om mig själv hela dagen =) Började med att vaxa benen,låren,bikinilinjen. Det gjorde ovanligt ont att vaxa sig idag tyckte jag. Jag tror nästan att det gör mindre ont om någon annan gör det =) Efter det gjorde jag fotvård och lackade fransk manikyr. Jag satt även på en blomma med en blå sten i på stortån =) Blev riktigt fint!




Det här har jag använt:

* Warm Wax från veet  - Funkar toppen! Bättre än färdiga vaxremsor! Men Kladdar mer. (Finns att köpa bl.a hos konsum, åhlens.)

*Under/överlack från LCN - Super hållbart resultat! (Finns att köpa hos olika skönhetssalonger.)

* Vitt nagellack från Depended - Lätt att applicera, har en liten och smidig pensel. (Finns att köpa hos bl.a åhlens,kicks m.m.)

*Blått genomskinligt lack från scratch nails - Appliceras över fransk manikyr, får en snygg fräch blåaktig look =) Rekomenderas! (Finns att köpa hos www.scratch-nails.se.)

*Stickers med blommor - (Finns att köpa bl.a hos kicks.)

*Glittrande stenar i hjul - (Finns att köpa på TRADERA till ett billigt pris.)

* Corrector pen - för att ta bort om man har lackat utanför (finns att köpa på TRADERA)


Såhär blev resultatet. Vad tycker ni? =)

Piercing

Hej! Sitter här och funderar på att göra en till piercing i tungan, eller det har jag funderat på ett tag nu. Jag har tänkt att göra det i slutet av månaden då jag har fått ihop lite mer pengar. Jag ska göra det på Crossraod i Borlänge där jag gjorde min första =)

Vad tycker ni om två piercingar i tungan? Snyggt elr fult? Eller vad tycker ni om piercingar överhuvudtaget?


Miss universe 2009



Kikade runt lite på nätet och hittade ett klipp från Miss Universe 2009. Jag blev ganska förvånad när jag såg att det var min lärare i makeup & naglar som var programledare :O Fast egentligen är det väl inte så konstigt eftersom att hon har rest runt i världen och jobbat som fotomodell bl.a för tidningen Moore. Hon har säkert mycket kontakter. Hon är verkligen supersnygg. Måste erkänna att jag blir lite avundsjuk "/


Undra hur det skulle vara att va känd. Jag tror att det skulle vara spännande ett tag men sen skulle man nog tröttna ganska fort. Eller vad tror ni?

Fotkällaren

Godmorgon! :) Sovit gott? Det har i allafall jag gjort. Tänkte lägga upp lite bilder här sen i Lördags då mammas kompis hade en tjejträff hos oss. Jag och mamma gjorde behandlingar på dem hela kvällen. Jag började vid ca 17:00 och var klar ca 24:00. Jag hade 3 ögonbrynsplockningar, 1 ansiktsvård, 1 massage, 2 lyxmanikyrer och en liten "makeupkurs" då temat var en festmakeup. Jag gav lite tips och knep samtidigt som jag sminkade.
Kvällen var lyckad även om jag var helt slutkörd, men det var det värt. Jag tjänade ihop 1260 kr så jag är nöjd :)
Mamma har nyligen öppnat eget i källaren som fotterapeut och jag får vara med på ett hörn. Om det är någon som vill ha fotvård,massage,ansiktsvård,ögonbrynsplockning,manikyr,nagelförlängning, dags/festmakeup så finns vi på:


Adress: Prästgatan 2
77730 Smedjebacken
Telefon nr: 0240-73007 eller 0703277597
E-mail: [email protected]

Kristina Kvarnström: Medlem i svenska fotterapeutförbundet.
Johanna Kvarnström: Utbildad manikyrist. Börjar i höst 2:a året på Västerås Praktiska Gymnasium där jag utbildar mig till SPA & Hudterapeut, makeupartist, nagelterapeut.


VÄLKOMMEN!



En bild på källaren där jag och mamma arbetar lite utöver skolan/jobbet.


Mamma gör fotvård på Kristina.


Jag plockar ögonbrynen på Marianne.
 

Min lilla "nagelhörna"


Jag gör lyxmanikyr på Åse.


Jag har förberett för massage.


Jag gör massage på Maud.



Sen var det dags för makeup så jag hade gjort iordning ett bord med makeup
från MALU WILZ och Makeupcosmetics.


Det här är Marianne FÖRE hon blev sminkad. Och...


EFTER. Säg gärna vad ni tycker =)

www.scratchnails.se

Hej! När jag ändå sitter uppe så kan jag ju passa på att tipsa om den här scruben för händer/fötter/kropp och en mjukgörande, fuktighetstillförande butter blend från Cuccio. Vi använder dem på skolan och de luktar verkligen underbart. Man blir mjuk som en baby och känner sig super fräsch. Vilket passar bra nu till sommaren! Om det nu blir någon "/  Eller vad tror ni?


Finns att köpa hos www.scratchnails.se just nu till specialpriset 420 :- (ord.pris 715 :-) Så passa på! Ni blir inte besvikna!

Finns även i andra goda dofter =)


Puss & kram Johanna

Vill ha!!!

Hej! Har kollat ut lite saker som jag vill ha när jag fyller år :) + en tatuering men den vet jag redan att jag får :) *Happy*
Jag har redan fått en ny säng och ett sminkbord men det finns mycket mer jag vill ha :) Tänk om man var gjord av pengar...


Rosa leopardmönstrade tippar från TRADERA


Rosa regnbågsfärgade tippar från TRADERA


Blåa rengbågsfärgade tippar från TRADERA


Putsblock från TRADERA

Nagelbyggningskit med silke från TRADERA



Rengöring från DECLÈOR      www.donnabeauty.se


Ansiktsvatten från DECLÈOR   www.donnabeauty.se


Dagkräm från DECLÈOR   www.donnabeauty.se


Nattkräm från DECLÈOR   www.donnabeauty.se


Skor från www.ellos.se


Byxor från www.ellos.se

Internetshopping

Hej! Just nu sitter jag och kikar runt lite på nätet och hittade precis de här läckra klädesplaggen :)
Ska nog beställa idag eller imorgon.

Vad tycker ni? Snygga eller inte?




Leopardfärgade leggings 249:- från www.swefox.se



Lång topp/miniklänning med glitterdetaljer 379:- från fashionclub.se

Från fashionblogg.se till blogg.se

Hejsan! Nu skriver jag mitt första inlägg här på www.blogg.se. Jag har tidigare haft min blogg på www.fashionblogg.se men jag har märkt att det inte är en så aktiv bloggsite. Så jag bestämde mig för att byta helt enkelt :) Jag hoppas på att komma igång här så fort som möjligt och att ni uppskattar att läsa min blogg :) Ett stort tack till Linnea också som hjälpe mig med designen på bloggen, om jag ska vara ärlig så hade jag aldrig klarat det själv. Besök gärna hennes blogg: www.linneadofs.blogg.se


Puss & Kram Johanna

RSS 2.0