Ett smakprov från plåtningen i Sthlm...



Sminkade Linnéa idag...

Hej!

Här kommer en bild från idag när jag sminkade och plåtade Linnéa här hemma. Det blev riktigt snyggt och häftigt tycker jag :-)

Kommentera gärna vad ni tycker!

Hemma från plåtningen

Hej!

Nu är vi hemma från plåtningen i Sthlm. Jag har sminkat i ca 8 timmar så jag orkar inte skriva så mycket nu. Jag har haft mensvärk och huvudvärk under hela dagen plus att jag går på turkosa pencillin tabletter.
Måste bara tillägga att jag har sovit ca 3 timmar inatt också. Det värker i varenda muskel i kroppen och just nu känns det som om jag ska avlida. Gud vilken dag! Men ett STORT plus är att bilderna blev riktigt awsome :-)

Natti Natti sötnosar!

Nails by me

Tjo!

Jag blev precis klar med naglarna. Jag känner att jag vill vara lite fin när vi åker till Stockholm imorgon :-)
För er som vill veta så är dessa naglar gjorda med akryl.

Jag blev faktiskt riktigt nöjd för det är otroligt svårt att sitta och pilla med sånt här på sig själv.

Kommentera gärna vad ni tycker :-)


Fantasy make-up by me




Budget tips - KUBISS natural matt foundation

Hej!

Här kommer ett budget tips på en riktigt bra foundation. Jag hittade denna på DollarStore för 30:- igår och jag blev förvånad över att den var så bra. Den ger en slät, mjuk och täckande yta samtidigt som den vårdar huden med vitamin E och aloe vera. Använd en pensel för bästa resultat och kom ihåg att jobba snabbt för denna foundation torkar snabbt. Men det viktigaste av allt - pudra! Du måste fixera basen med puder annars är det risk att den "rinner av" efter någon timme, och då ska ni inte klaga på att det är en dålg foundation för då vet ni varför :-)



Beställt hem fransar till Plåtningen

Hej!

Jag beställde precis hem två par nya fransar till plåtningen på Lördag. Dessa fransar är köpta på Butterick´s för 99:- styck vilket är väldigt billigt för denna sortens fransar :-)





Plåtning i Stockholm på Lördag

På Lördag åker jag och 6 utvalda modeller till Stockholm där jag fixar smink, hår och sedan plåtas dem i en riktig studio. Det kommer att bli grymt!! Jag ser verkligen fram emot alla fina portfoliobilder! :-)



Ett riktigt pillergöra...

Hej!

Idag har jag lekt lite med mina nya akrylfärger. Jag köpte dem på DollarStore för 40:- så man kan väl inte förvänta sig det bästa av dem. Det här är ett riktigt pillergöra kan jag lova er och man måste vara stadig på handen. Det blir ju inte bättre av att använda en alldeles för tjock pensel heller. Men jag tycker det blev helt okej för att vara färger från DollarStore och målat med en stor och klumpig pensel :-)



Jag dekorerade även med lite strass och lila glitter ;-)

Träffade Leo igår...

Hej!

Hade nyss fruktansvärt ont i magen på höger sida. Jag kunde inte röra mig, mådde illa och tårarna sprutade. Jag trodde såklart att det var bilndtarmen som spökade, så Sebbes mamma ringde akuten. Det visade sig att jag hade stopp i tjocktarmen. Så fruktansvärt ont har jag inte haft på länge! :/

I går var jag och vännerna ut på flamingo i Borlänge där jag träffade på Leo från Paradise Hotel. Jag gick fram och hälsade direkt men var beredd på en snobbigt personlighet men han var faktiskt jätte trevlig och rolig! Jag frågade vad han tyckte om att vara i lilla Borlänge, då klagade på att det var kallt i här. Haha! :-)


Dragqueen

Hej!

Idag testade jag att sminka dragqueen. Det är riktigt svårt att få till alla linjer och kanter. Men träning ger färdighet, eller hur är det man säger? :-)

Det kommer bättre bilder imorgon. Denna är tagen med en kass kamera så därför är kvaliten dålig. Men ni ser ju på ett ungefär hur det ser ut ;-)


Sick...

Hej!

Idag missade jag tåget och höll på att få en astmaattack på vägen dit. Jag hatar all denna stress och att jag inte kan planera min tid!

Jag ska snart upp till doktorn och ta lite prover igen. Jag har ju tydligen vitaminbrist också.

Tur att jag har lite sällskap här hemma i allafall. Jag älskar dig min bäbis

Dagens make-up

Hej alla sötnosar!

Hur mår ni?

Jag och Sebbe ska snart åka hem till mig i Smedjebacken. Jag ska till doktorn och ta lite prover. Sen ska jag träna på dragqueen-sminkningen jag ska göra på Torsdag! Det kommer bli awesome! :-)

Såhär ser sminket ut idag. Lite lättare sotning och rosa läppar. I love it!


H&M:s egna - waterproof eye makeup remover

Hey!

Jag provade H&M:s egna makeup remover hemma hos en kompis förra veckan och jag blev förälskad direkt. Den är riktigt bra! Det går även utmärkt att ta bort vattenfast mascara med den. Jag har hört mycket olika åsikter om denna produkt. Men enligt mig så fungerar den alldeles utmärkt! :-)

- Till er som har testat, vad tycker ni om den?


Pris: ca 40:-


Swatches - palett från e.l.f cosmetics

Här ser ni hur bra pigmneterade skuggorna från paletten är. Färgerna blir riktigt klara och fina. Använd en primer under för lång hållbarhet och ett ännu bättre resultat :-)

eyeslipsface.se



141 Piece Master Makeup Collection

Hej!

Här är paletten jag fick hem från e.l.f cosmetics. Färgerna är underbara och pigmenten lika så. Man fick mycket för pengarna om man säger så. Priset ligger på strax över 400:-

Så om ni är sugna på att köpa en palett så kan jag rekommendera denna! Du får även rouge, solpuder, läppglans med + 3 borstar. Bra va? :-)

Klicka HÄR så kommer du direkt till produkten.




Lördag 13:e november

God morgon!

Jag har nyss vaknat och jag mår riktigt dåligt idag. Jag känner mig jätte sjuk. Så nu ska jag ta en ipren och lägga mig i sängen och kolla på vampire diaries :)

Förresten mina produkter från e.l.f har kommit. Jag är sjukt nöjd ;-) Haha!

Dragqueen

Hey!

Idag hade vi genomgång i hur man sminkar en dragqueen, för nästa Torsdag ska man ta med sig en kille till skolan och sminka om honom till en dragqueen. Det kommer att bli skit kul! Stackars Sebbe, jag har tvingat med honom ;-) Mohaha!

Såhär blev min sminkning på Rebecka idag. Det var mycket svårare än vad jag trodde!


Halloween makeup - elak clown

Hej!

Här kommer en halloween make-up jag gjorde innan höstlovet som jag har glömt att visa er.

Kommentera gärna vad ni tycker :-)



Mina nya små älsklingar

Titta va jag köpte idag. Akryl pulver i massa roliga färger :-) Det var Iryna Giblett som hade med sig produkter att sälja så jag köpte dessa fem för endast 190:-

Så om ni är sugna på snygga, färgglada akrylnaglar så släng iväg ett mail till: [email protected]

Puss*


Fantasy nails

Hallo!

Idag försökte jag mig på ett par avancerade naglar med det var något av det svåraste jag gjort. Men riktigt roligt! Jag ska helt klart träna mer på detta för att utvecklas inom denna kategori. Allt på bilden är akryl förutom stenarna och glittret. Jag har även skapat blomman själv med hjälp utav akryl :-)

Kom ihåg att det är mitt första försök så inga dumma kommentarer tack!



Iryna Giblett

Godmorgon!

Nu ska jag snart åka till skolan, jag har alltså 1 timme och 40 minuters tågresa framför mig. Drygt...
Idag får vi finbesök på skolan också. Världsberömda Iryna Giblett kommer dit och ska ha en workshop i 3D gelé och fantasinaglar. Det ska bli riktigt intressant! :)


IRYNA GIBLETT



Tidig julklapp

Hallo!

Jag fick betämma själv vad jag ville ha i julklapp av min pojkvän (dålig fantasi) så jag plockade ihop lite saker hos coalcreek AB. Det vart även lite mer saker som jag inte visat upp här men dem håller jag för mig själv annars blir det livat  ;-)


Men visst är klänningen snygg? I lööööv it!

Tack älskling, du är bäst!


Mina bara mina

Åå vad jag längtar tills jag får hem dessa skönheter från ellos. Så himla snygga!!
Håller ni inte med mig? ;-)


ellos.se

Fantasy elf

Tjo!

Här kommer sminkningen jag lovade er. Ninni bad mig at sminka henne till en älva och jag är riktigt nöjd med resultatet, jag gillar speciellt öronen ;-) Haha!

Kommentera gärna vad ni tycker :)







Har du koll på hållbarheten på ditt smink eller hur du tvättar dina penslar?

Här kommer en liten text om hållbarheten på ditt smink och hur du tvättar dina sminkpenslar/borstar.
Detta är något alla bör veta om eftersom gammalt smink kan ge hudirritation, finnar, ögoninflamation, munsår m.m. Det är även viktigt att du tvättar dina penslar på rätt sätt annars blir dem förstörda.


Mascara - har en hållbarhet på ungefär 3-6 månader max, men byt ut omgående om den börjar lukta annorlunda och klumpar sig. Dra ej borsten upp och ner då den förstörs snabbare.


Kajal - håller i ca 2 år, vässa pennan efter varje användning för att få bort bakterier. En flytande kajal håller ca 1 år.

 

Krämburkar - håller i ca 3 månader om du tar ur den med fingrarna. Annars håller den betydligt längre (använd en spatel) Hudkrämer har en symbol som anger hur länge produkten håller efter det att du öppnat den.


Foundation - som är vattenbaserad håller upp till 1 år och en oljebaserad upp till 2 år, men märker du att den luktar annorlunda och inte ser ut som den brukar göra ska du slänga den.


Puder - håller ungefär i 2 år, men märker du att du får hudirritationer har den blivit gammal och måste slängas. Det är viktigt att tvätta puderborsten ofta.


Rouge - håller också ungefär 2 år, men kom ihåg att tvätta rougeborsten titt som tätt!


Läppstift - kan hålla allt från ett halvår till 1½ år, men ska slängas om du känner att den luktar konstigt och är grynigt.


Läppglans - håller från två månader och uppåt, det beror på om du torkar av läpparna innan du applicerar på nytt, för annars kommer det ner bakterier i behållaren. Om du märker att glanset har fått en annan lukt och att konsistensen blivit tunnare ska du slänga det.


Concealer - håller ca 6 månader – 1 år, men ska slängas om den börjar lukar illa och om konsistensen blivit annorlunda.


Ögonskugga - kan användas i flera år, se till locket alltid blir riktigt stängt och om den börjar smula så har den blivit dålig. En krämskugga håller i ca 2 år.


Läppenna - håller i ca 2 år. Vässa pennan efter varje användning samt sprita så håller du bakterierna borta.


Nagellack - håller i ca 2 år. När konsistensen börjar bli seg är det dags att kasta det.

 

Tvätta - dina djurhårsborstar med shampoo och balsam och syntet med YES, olja och sprit. >svamparna ska du inte tvätta utan slänga efter varje användning. Tvätta bör du göra minst 1ggr/v. Penslarna ska förvaras i ett separat fack i sminkväskan.
Viktigt! Låt penslarna torka liggandes annars rinner vattnet ner i penselfästet och löser upp limmet.

Lördag 6/11

Hej!

Nu sitter jag i soffan med mamma, Torres och älsklingen :) Vi kikar just nu på dansbandskampen och äter lite gott.

Idag har jag sminkat Ninni som skulle på halloweenfest. Hon ville bli sminkad som en älva och slutresultatet blev riktigt bra :) (bilder kommer imorgon) 

Nu ska jag fortsätta kolla på tv. PUSS*

Halloweenmys

Hej!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Jag först varit vid tandläkaren sen har jag färgat ögonbrynen, målat naglarna, lagt en ansiktsmask, sminkat mamma och lagat kinamat :) Det blev jätte gott!

Tänk att klockan redan är 11, helt galet vad tiden går fort.

Nu ska jag och älsklingen kika på lite halloween-skräckisar och bara mysa :)

Vad gör ni ikväll?




Kisses*

Dagens frilla

Hej!

Här kommer en bild på dagens frilla. Först slängde jag upp håret lite slarvigt i en "bulle" på sidan, sedan tuperade jag och sprayade. Tillsist piffade jag till det hela med ett spänne i min älsklingsfärg lila ;-)

Enkelt och snyggt!


Lips

Tjo!

Vaknade för ett tag sedan, så nu ska jag göra mig klar och packa ihop lite saker sen åker jag hem till mamma och Torres igen :)

Jag skapade precis dessa snygga läppar med hjälp utav 4 olika skuggor och ett neutralt glans.
Visst blev dem fina? :)


Kaffesumpskur mot celluliter

Hej!

Idag har jag umgåtts med Linnéa hela dagen. Vi har peelat/scrubat oss med hemmagjord "kaffesumps peeling/scrub".

Det var det bästa jag har testat i hela mitt liv. Herregud vad det rev i huden och efteråt så vart man len som en babyrumpa och mina små celluliter försvann nästan helt ;-) Detta tycker jag att ni ska testa, om inte redan har gjort det förstås :)

Blanda kaffesump, några matskedar olivolja och socker. (blandningen ska inte vara för rinnig)
Glöm inte att smörja in dig när du är klar, det är jätte viktigt att du återfuktar huden efteråt.


Ett litet tips!

Du kan även använda kaffesump som en inpackning mot celluliter. Applicera bara blandningen på området och vira sedan över plastfolie över området och låt verka i minst 15 minuter.

Lycka till!

Colorful graffiti-nails

Hey!

Jag målade nyss naglarna. Jag testade att använda 4 olika färger under ett svart graffiti-lack och det blev otroligt snyggt! Eller vad tycker ni?



Halloween tutorial - Spruckna blodiga blåsor

Här kommer en tutorial på äckliga spruckna blåsor för er som firar Halloween nu till helgen. Detta går på ca 10 minuter och vem som helst kan göra detta hemma :)


Så här gör du steg för steg:

1. Badda på latex med en sminksvamp och låt torka. Upprepa detta så att du får totalt 4-5 lager.



2. När latexen är helt genomskinlig har den torkat.



3. Använd sedan bakändan av en stor nål och pilla upp små "hål" i latexen.



4. Fyll sedan "hålen" med fake blod. Använd bakänden på nålen för att peta in blodet lite under kanterna.


Lycka till!

Material till detta finns att köpa billigt HÄR

Helgens Halloween make-up

Tjo!

Nu var det ett tag sedan jag skrev här, får ont i magen bara att tänka på det. Jag känner att jag måste skriva minst en gång om dagen. Ändå så har jag ingen känd blogg så jag kan ju tänka mig hur bloggkändisarna har det.

Här kommer i allafall helgens Halloweenmake-up. Jag blev helt ärligt nästan rädd för mig själv. Haha :)
Det tråkiga var ju att jag fick tvätta bort all make-up senare på kvällen då det började klia och svida av latexen :(


Kan ni gissa vem jag ska föreställa? ;-)

RSS 2.0