I.D. Bare Minerals en stor bluff?


Jag såg precis ett tvinslag om mineralsmink och jag blev faktiskt ganska chockad måste jag säga. Jag har fått lärt mig att I.D. Bare Minerals eller I.D. Bare Escentuals som det nu mer heter ska vara så bra och vårdande för huden och bl.a bota acne, rosacea m.m. Men är det bara en bluff?

Se själva: http://svtplay.se/v/1973269/plus/del_10_av_14


Kommentarer
Postat av: Darling

det finns inget smink i världen som botar akne eller ngn annan hudåkomma heller. Hudcremer kan göra det och läkemedel,för det innehåller aktiva ämnen. Så tröttsamt med skönhetsbolagens bullshit-reklamer!

2010-04-24 @ 23:28:33
URL: http://finslipad.blogspot.com
Postat av: Mattias Nordström

Hej,

Jag jag heter Mattias och är marknadschef för bareMinerals i Sverige. Inlägget som visades på SVT plus i torsdags kritiserar oss för att vi i vår markandsföring refererat till två hudtillstånd som i Sverige är klassade som hudsjukdomar, nämligen Acne och Rosacea. Det är inte förenligt med svensk marknadsföringslagstiftning och här har vi gjort fel och redan rättat oss i vår kommunikation på hemsidan och i kommande broschyrer etc.



Dessutom var SVT plus kritiska till att man inte kunde hitta studien som vi refererat till i vår markandsföring. Detta grundar sig på ett okunskap från Plus sida. Studien är utförd av ett oberoende institut, men har aldrig blivit publicerad utan är en beställd rapport för internt bruk endast och kan därmed inte hittas i de databaser man låtit söka igenom.



I vilket fall så finns det egentligen bara ett sett att besvara om Id bare Minerals är en bluff eller inte. Prova den! Kontaka mig om du vill ha ett litet prov.



MVH



Mattias Nordström

2010-04-26 @ 08:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0