Hur du fixar en snygg form på dina ögonbryn

Fixa snygga ögonbryn

En snygg form på ögonbrynen kan ge hela ditt ansikte ett piggare utseende. Det hjälper också till att få ögonen i focus. Det finns några smarta riktlinjer till dig som skall forma dina ögonbryn. Några råd och tips finns också att ta del av.

Börja med att rengöra ansiktet med din dagliga rengöring, tvätta ordentligt vid brynen.

På bilden nedan ser du en riktlinje på hur en bra ögonbrynsform kan se ut. Att ha högsta punkten ovanför iris är en bra riktlinje. Ta en penna eller skaftet på en smal ögonpensel och lägg skaftet så det vilar mot nässidan, då ser du var ögobrynet kan börja. Håll kvar skaftet men vrid det till ögats slut. Där kan ögonbrynet sluta.
Se bilden.


Ett viktig tips är att du plockar ögobrynen underifrån, så de blir höga. Du ska inte forma ögonbrynet ovanifrån. Gör du det ovanifrån får du låga ögonbryn och ett tröttare utseende. 


Det bästa ljuset är dagsljus.
Försök sitta vid ett fönster med en spegel till exempel. Kanske med ryggen emot så du inte blir bländad men att du får bra ljus som reflekteras i spegeln.
När du plockar drar du hårstråna åt de håll de växer åt så att du får med hela roten/strået och minskar risken för att det ska göra ont. Plocka ett hårstrå i taget så gör det mindre ont. Kom ihåg att fixera huden, d.v.s att du spanner ut huden med fingrarna på det ställe du plockar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0