Nya penslar/borstar från Coastal Scents

Ni har väl inte missat dem nya penslarna/borstarna från Coastal Scents?
Dessa penslar/borstar har hög kvalitet och kan köpas hos: www.iamias.se till otroligt bra priser.

Man blir ju lite sugen att testa faktiskt eller vad säger ni? :)



Detta är de borstar/penslar ifrån Coastal Scents som vi har i vår webbshop. Borstarna är "uppställda" så att ni ska kunna se och jämföra storlek på dem. Syntetiska borstar är nr 2, 3, 4, 5 och 6. Resterande borstar består av Sobelhår*. Vi har såklart testat alla dessa och tycker att de är toppenborstar! De har även blivit jämförda (av andra) med MAC's makeup borstar och sägs hålla en lika hög standard, fast till ett mycket bättre pris!!

*Oftast består professionella makeup borstar av Get eller Sobelhår, vilket gör att borsten är otroligt mjuk emot huden. För att dessa borstar ska hålla sig fräscha och "långlivade" så rengör du dem helst med schampo, minst 1 gång i månaden.(Alla nya borstar kan "fälla hår" ifrån början.) De syntetiska borstarna kan du rengöra med diskmedel. Läs även vårt tidigare inlägg om rengöring av sminkborstar.
P.S En liten rättelse är gjord! Vi hade tidigare blandat ihop beskrivningen på borste 5 och 6,  fingrarna var visst snabbare än hjärnan när inlägget skrevs.  ;)

1. Kabuki: Mjuk, fluffig och ger en bra täckning. Passar till foundation i puder eller pressad form. Denna borste går knappt att vara utan när man börjat använda den.

2. Duo Fiber Powder Stippler: Stor, mjuk borste som är framtagen för just puder produkter men fungerar även toppen till "flytande" foundation. Ger en jämn och mjuk finish.

3.
Synthetic Foundation: En ovanligt mjuk syntetisk borste och är framtagen för "flytande" foundation.

4. Synthetic Concealer: Denna syntetiska borste är en fastare, men inte hård, borste som är framtagen för concealer och camouflage produkter.

5. Angled Liner: Denna tunna borste är utmärkt till Gel Liner för att få till den extra tunna linjen vid ögonfransarna. Vill man vara mer kreativ med sin makeup så går det utmärkt att få till snygga vingar eller andra "konstverk". ^^


6. Taklon Angle Liner: En liten nätt och användbar borste framtagen för en mer exakt applicering vid ögonfrans linjen, kan även användas till brynen.

7. Fluff Blending: En stor, mjuk och fluffig borste som är anpassad för att mjuka upp "kanterna" på applicerad skugga.

8. Pointed Crease: Denna borste är perfekt om du vill ha en mer exakt och lite "finare" applicering på ögonlocks vecket/globlinjen. Däremot förstår vi inte varför den har så långt skaft. ^^

9. Round Crease: Borsten är då framtagen för just applicering av skuggor på ögonlocks vecket/globlinjen men kan även användas till hela ögonlocket. :)


10. Fluff Shadow: Borsten är mycket tät och fast men inte hård. Utmärkt borste för lösa skuggor och pigment, på grund av sin täthet så "plockar" den upp mycket så det gäller att slå av överflödet före applicering. ;)


11. Deluxe Shadow: En större variant av fluff shadow som täcker en stor yta och är super för applicering av tex en highlight.

(bild och text lånad från http://ia-mias.blogspot.com)

Kommentarer
Postat av: Hallvardoliwia

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2011-03-11 @ 09:45:43
URL: http://hallvardoliwia.blogetty.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0